Iedere vrijdagavond van 17.00 – 22.00 uur Rollerskate Disco!

Vanaf

€ 19,95

per persoon

FUN

Viking Games

Viking Games

1 van de 100+ activiteiten

Stap terug in de tijd en betreed de wereld van de Vikingen terwijl je de uitdagingen aangaat die hen legendarisch hebben gemaakt.

Bereid je voor op een reeks intense en meeslepende activiteiten die je fysieke kracht, behendigheid en teamwerk zullen testen. Van brute kracht tot precisievaardigheden. Hier is een overzicht van de uitdagingen die je te wachten staan:

  • Trekkerbanden
  • Touwtrekken
  • Boomstam zagen
  • Roll the Barrel
  • Spijker slaan
  • Hoefijzer gooien

Of je nu een bedrijfs-uitje plant, een teambuildingsevenement organiseert of gewoon op zoek bent naar een spannende activiteit met vrienden, De Viking Games bieden een unieke en opwindende ervaring voor iedereen. Durf jij de uitdaging aan te gaan?

In het kort

v.a. 1 uur
Min. 6 personen
€19,95 p.p
TIP! Breidt de Viking Games verder uit met onze Real Axe Throwing: Hakbijl Gooien!
€ 19,95

per persoon

v.a. 1 uur
Min. 6 personnen
v.a. €19,95 p.p

Maak je beleving compleet
door je arrangement zelf samen te stellen

Wij staan klaar om jullie te helpen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag aan het juiste antwoord

Parkeren is geen probleem bij SilverDome Zoetermeer. Ons gratis parkeerterrein biedt plaats aan ruim 700 auto’s. Op een paar minuten loopafstand kun je ook terecht om te parkeren.

Op loopafstand van het SilverDome kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer. Randstadrail halte van Tuylpark is het dichtbij zijnde station. Kijk voor dienstregelingen en voor een vervoersadvies op de websites van de Nederlandse Spoorwegen: www.ns.nl en de algemene openbaar vervoer site: www.9292ov.nl.

Voor verloren voorwerpen kun je op werkdagen met onze receptie bellen: 079-330 50 00. Je kunt ook een email sturen: info@silverdome.nl
Tijdens het ijsseizoen hanteren we een gevonden voorwerpenbak bij ingang Noord. Rondom evenementen zullen we  u doorverwijzen naar de organisator van het evenement.

SilverDome is toegankelijk voor minder validen. Er is op de begane grond een invalidentoilet beschikbaar.

 Indien je in een rolstoel naar een evenement komt, kunt je zonder problemen naar de zaal vanuit de hoofdentree. Zowel de hoofdentree als de zaal zijn gelegen op de begane grond. Informeer altijd bij de organisator van het evenement naar de faciliteiten voor minder validen.  

SilverDome verhuurd zijn locatie veelal aan externe organisatoren. Alleen door de organisator / promotor officieel aan het SilverDome bevestigde evenementen worden op de website vermeld. Het gebeurt wel eens dat de organisator/artiest zich het recht voorbehoudt om de aankondiging van een concert als eerste op zijn of haar eigen site aan te kondigen. Blijf dus de website controleren om te kijken via welke officiële kaartverkoper je kaarten kunt kopen en wanneer de kaartvoorverkoop start

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties

Activiteit aanvragen

* ook in het zomerseizoen mogelijk