Iedere vrijdagavond van 18.00 – 23.00 uur Rollerskate Disco!

Vanaf

€ 12,95

per persoon

FUN

Pubquiz

1 van de 100+ activiteiten

Pubquiz bij SilverDome Zoetermeer: Test je kennis en geniet van gezelligheid!

Kom gezellig langs bij SilverDome Zoetermeer en beleef een avond vol plezier en uitdaging met onze spannende Pubquiz! Of je nu een fanatieke quizzer bent of gewoon op zoek bent naar een gezellige activiteit met vrienden, familie of collega's, onze Pubquiz is een gegarandeerd succes.

Onze Pubquiz bestaat uit verschillende rondes met vragen over uiteenlopende onderwerpen. Onze quizmaster zal de vragen stellen en teams of individuele spelers kunnen hun kennis testen door de juiste antwoorden te geven. Het draait niet alleen om feitenkennis, maar ook om algemene kennis, creativiteit en samenwerking. Een gezonde dosis competitie maakt de avond extra leuk!

Kies uit populaire thema's
Bij SilverDome Zoetermeer bieden we verschillende thema-opties voor de Pubquiz, zodat je de quiz kunt afstemmen op jouw voorkeur en interesses. Kies uit populaire thema's zoals kerst, muziek, of zelfs aprés ski. Elk thema biedt een unieke set van vragen en uitdagingen die bij het gekozen thema passen.

Pubquiz combineren met een heerlijke borrel of diner
Om de avond helemaal compleet te maken, kun je de Pubquiz combineren met een heerlijke borrel of diner. Na de quiz is het tijd om samen te ontspannen en de resultaten te bespreken onder het genot van lekkere hapjes en verfrissende drankjes. Ons team zorgt ervoor dat het jullie aan niets ontbreekt, zodat jullie kunnen genieten van een zorgeloze avond uit.

Of je nu een gezellige avond met vrienden wilt organiseren, een bedrijfsuitje plant of gewoon zin hebt in een uitdagende quizavond, de Pubquiz bij SilverDome Zoetermeer is de ideale keuze. Neem contact met ons op om de beschikbaarheid te checken en jouw gewenste thema te bespreken. We staan klaar om je een onvergetelijke en vermakelijke avond te bezorgen!

In het kort

v.a. 1 uur
Min. 8 - 200 personen
€12,95 p.p
TIP! Combineer de pubquiz met onze IceGames!

Ga de competitie met elkaar aan bij de IceGames en sluit de dag af in winterse sferen met de Aprés Ski Pubquiz

€ 12,95

per persoon

v.a. 1 uur
Min. 8 - 200 personnen
v.a. €12,95 p.p

Maak je beleving compleet
door je arrangement zelf samen te stellen

Wij staan klaar om jullie te helpen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag aan het juiste antwoord

Zeker! Je kunt je eigen team samenstellen voor de Pubquiz. Teams kunnen bestaan uit vrienden, familieleden, collega’s of een mix van verschillende mensen. Het is een geweldige gelegenheid om samen te werken en plezier te hebben met mensen die je kent.

De duur van de Pubquiz varieert afhankelijk van het aantal rondes en vragen, maar over het algemeen duurt de quiz ongeveer 1 uur. Na afloop is er nog voldoende tijd om na te praten onder het genot van een borrel of diner.

Bij SilverDome Zoetermeer bieden we verschillende thema-opties voor de Pubquiz, zoals kerst, muziek, en aprés ski. Elk thema heeft een unieke set van vragen en uitdagingen die bij het gekozen thema passen. Laat ons weten welk thema je voorkeur heeft, en we zorgen voor een gepersonaliseerde quizavond.

Zeker! Om de avond compleet te maken, kun je de Pubquiz combineren met een heerlijke borrel of diner. Na de quiz is er tijd om te ontspannen en te genieten van lekkere hapjes en verfrissende drankjes in onze gezellige setting. Ons team zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties

Activiteit aanvragen

* ook in het zomerseizoen mogelijk