DOLLE BOULES

Zoetermeer heeft er weer een nieuwe hot-spot bij: jeu de boules!

SilverDome presenteert een hippe pop-up Jeu de Boules locatie genaamd Dolle Boules! Het is een plek waar je met vrienden, familie of collega’s lekker kunt borrelen* en ondertussen een potje jeu de boules, pingpong of met dolle XL spellen kunt spelen.

Winterse gezelligheid met jeu de boules

Dolle Boules staat garant voor een middag/avond plezier en gezelligheid voor jong en oud in een sportief jasje. Op de boven-baan waan je je in een winterse gezelligheid met kerstbomen, uitzicht op de ijsbaan, voldoende heaters maar vooral een dolle boel! Troef elkaar af met je beste worp of kom gewoon langs voor een hapje en een drankje*. Dolle Boules is nu tijdelijk opgezet als een pop up concept, reserveer dus gauw jouw baan voordat deze  niet meer beschikbaar is.

Waarom DOLLE BOULES iets voor jullie is?

Om het je gemakkelijk te maken geven wij jou 5 redenen waarom jij per direct jouw vrienden moet uitnodigen voor een dolle avond:

  • 4 indoor jeu de boules banen
  • Unieke locatie met een winterse gezelligheid
  • Speel na de boules nog een gezellig, gratis XL spel!
  • 700 parkeerplekken voor de deur
  • Heerlijke dolle bitterballen + veel meer lekkers

Kom jij gezellig jeu de boules spelen met je vrienden in Zoetermeer? Neem eenvoudig contact op!

De splinternieuwe pop-up is vrijdag 11 december geopend. De gehele maand kun je hier terecht voor een speciaal tarief van €15,- per baan. Wil je met een groep langskomen? Stuur dan een mailtje naar evenementen@silverdome.nl

*Vanwege de verscherpte coronamaatregelen is de horeca helaas bij ons gesloten.
Je kan dus wel lekker sportief bezig blijven, maar de borrel laat nog even op zich wachten!

Reserveer hier alvast jouw baan!