Iedere vrijdagavond van 17.00 – 22.00 uur Rollerskate Disco!

FUN

Curling Clinic

Curling Clinic

1 van de 100+ activiteiten

Curling Clinic: veeg elkaar van het ijs!

Toe aan een origineel bedrijfsuitje? Volg een Curling Clinic met collega’s op de enige officiële Curlingbaan van Nederland en doe eens wat anders dan andere jaren. Deze keer geen vlotten bouwen of GPS-tochten maar kom origineel uit de hoek met de invulling van je teamdag. Curling kan door iedereen gespeeld worden en is een spannend spel. Pak samen de bezems op en veeg het ijs glad om de curlingstenen precies op de juiste plek tot stilstand te brengen. Met een Curling Clinic bent je verzekerd van hilarische momenten op het ijs en een gezonde onderlinge competitie. Welke medewerkers van je bedrijf zijn aan het eind van de dag de ware curlingkampioenen?

Curling Clinic: maak samen plezier op het ijs

Het minimum aantal deelnemers aan een Curling Clinic in SilverDome bedraagt zes personen. Er zijn in totaal 3 curling wedstrijdbanen. Je krijgt niet alleen deskundige uitleg over de regels en het spelen van curling, maar je hebt met je vrienden, familie of collega's ongetwijfeld ook heel veel plezier op het ijs. Veeg ze zonder pardon van het ijs zonder dat iemand daar boos over wordt. Uiteraard sluiten we de dag af met een heuse curlingcompetitie. Word jij de winnaar van de dag?

Informatie omtrent onze Olympische Curling clinics

  • Wanneer: vanaf 1 augustus tot april, dagelijks
  • Duur: 2 uur
  • Voor wie: iedereen
  • Prijs: per baan vanaf € 275 (voor maximaal 10 personen)

Curling reserveren?

Wil je ook met vrienden, familie of collega’s een leuke dag beleven door het volgen van een echte Curling Clinic in SilverDome? Aarzel dan niet langer en stuur ons een mail naar info@silverdome.nl of bel 079 330 5000.

In het kort

v.a. 2 uur uur
Min. 6-30 personen
€op aanvraag p.p
TIP! Combineer de Curling Clinic met ons Hollands Stampotbuffet

Blijf lekker in de winterse sferen en kom na afloop van de clinic bij ons dineren!

Maak je beleving compleet
door je arrangement zelf samen te stellen

Wij staan klaar om jullie te helpen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag aan het juiste antwoord

Absoluut! We verwelkomen groepen voor Curling Clinics als onderdeel van een fun uitje. Of je nu met vrienden, collega’s of familie bent, onze Curling Clinic biedt een leuke en interactieve ervaring voor groepen van verschillende grootte.

Nee, ervaring is niet vereist! Onze Curling Clinic is geschikt voor zowel beginners als mensen met eerdere curlingervaring. Onze professionele instructeurs zullen je de basisprincipes van curling leren en je begeleiden tijdens de clinic.

De Curling Clinic duurt doorgaans ongeveer 2 uur, afhankelijk van de grootte van de groep en de vaardigheidsniveaus. Tijdens de Clinic krijg je instructies van ervaren curlingcoaches, oefen je de basistechnieken en speel je enkele wedstrijden. Alle benodigde curlinguitrusting, zoals stenen en bezems, wordt door ons verstrekt.

Kleding:
Makkelijk/lekker maar vooral warme zittende kleding. Het liefst een sport/joggingsbroek waarin vrij kan worden bewogen m.b.t. een lenige sliding beweging.

Schoenen:
Aangezien vuil op het ijs invloed kan hebben op het resultaat van de steen die wordt
gegooid, zijn schone sportschoenen (bij voorkeur binnen/zaal schoenen) verplicht.
Hakken, lakschoenen en schoenen met leren zolen worden afgeraden. Ook metalen haakjes
aan de schoen wordt afgeraden, deze kunnen het ijs beschadigen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties

Activiteit aanvragen

* ook in het zomerseizoen mogelijk