Eerstvolgende rollerdisco 19 juli (12 juli gesloten ivm event)

Vanaf

€ 31,95

per persoon

FUN

Hele boules & Axe Throwing Wintergarden

Hele boules & Axe Throwing Wintergarden

1 van de 100+ activiteiten

Stap binnen in een wintergarden vol plezier, spanning en gezelligheid, waar een heleboel activiteiten op je wachten. Of je nu een fanatieke sportliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een leuke dag vol vermaak, de Heleboules is voor jong & oud.

De Heleboules bestaat uit de volgende spellen:

 • Dolle Boules (jeu de boules)
 • Streetcurling
  Is een variatie op de traditionele curlingsport die wordt gespeeld op een indoor ijsbaan.
  Het spel wordt gespeeld op een speciaal ontworpen speelveld en je krijgt een set stenen mee om te spelen. Het doel van het spel is om de stenen zo dicht mogelijk bij het doelwit te krijgen.
 • 3D Twister
  Is een unieke variant op het traditionele spel Twister, maar dan in 3d vorm met handen en voeten onder, boven of aan de zijkant. Je kunt zelfs zonder touw korte stukjes op de wand klimmen (boulderen), maar tegelijk krijg je de opdrachten door door middel van onze draaischijf.
 • XL spellen Jenga & Mikado

Wintergarden 
De Hele boules vindt plaats in de sfeervolle wintergarden, een unieke setting die helemaal is gedecoreerd in een winters thema. Het kan hier wat frisser zijn, dus het dragen van warme kleding wordt aangeraden. Maar maak je geen zorgen, we hebben ook heaters om de kou op afstand te houden. De fonkelende kaarsen en het gezellige winterterras zorgen voor de perfecte sfeer om te genieten van alle winterpret die SilverDome te bieden heeft.

Gegarandeerd plezier 
Maar dat is nog niet alles! Neem deel aan onze XL spellen, zoals Jenga en mikado, waarbij grootte een rol speelt en plezier gegarandeerd is.

Het Hele boules-arrangement is speciaal ontworpen voor gezinnen, vriendengroepen en iedereen die op zoek is naar een onvergetelijke dag vol plezier. Ongeacht je leeftijd of ervaring, er is voor iedereen iets te beleven. Versterk de band met je vrienden/collega's terwijl je geniet van alle activiteiten die we te bieden hebben.

Geniet van een hapje en een drankje

Bij Hele boules draait het niet alleen om de activiteiten, maar ook om de algehele beleving. Onze vriendelijke en professionele medewerkers staan klaar om je te verwelkomen en te helpen bij het plannen van jouw perfecte dag.

 

In het kort

v.a. 1 uur
Min. 8 personen
€31,95 p.p
TIP! Breidt de Hele boules verder uit met onze Real Axe Throwing: Hakbijl Gooien!

Axe Throwing is een nieuwe, unieke activiteit in Nederland wat perfect aansluit bij een teamuitje in Zoetermeer voor bedrijven, vrienden of de hele familie. Ervaar met elkaar het magische gevoel van het gooien van een echte bijl!

€ 31,95

per persoon

v.a. 1 uur
Min. 8 personnen
v.a. €31,95 p.p

Maak je beleving compleet
door je arrangement zelf samen te stellen

Wij staan klaar om jullie te helpen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag aan het juiste antwoord

 • Dolle Boules (jeu de boules)
 • IJshockey mini golf
 • XL spellen met o.a. Jenga, Mikado, Domino, Schaken etc.
 • Street curling

Ja zeker! De activiteiten variëren van oud nostalgische spellen tot sportieve competities voor jong & oud.

Hele boules vindt plaats op onze Oval (bovenbaan), deze is speciaal omgetoverd tot een winterparadijs met diverse activiteiten en een gezellig terras met heaters voor een lekker hapje en drankje.

Ja zeker, wij bieden diverse horeca arrangementen aan! Klik hier voor onze mogelijkheden.

Ja zeker, ons eventteam staat jullie graag te woord en verwelkomt jullie met een korte introductie van alle activiteiten en spelregels. En zal gedurende de dag klaar staan om jullie verder te begeleiden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties

Activiteit aanvragen

* ook in het zomerseizoen mogelijk