Iedere vrijdagavond van 17.00 – 22.00 uur Rollerskate Disco!

Vanaf

€ 12,95

per persoon

FUN

Letterpakkenspel

Letterpakkenspel

1 van de 100+ activiteiten

Letterpakkenspel: Test jullie kennis en snelheid als team!

VANAF 1 SEPTEMBER TE BOEKEN!

Ontdek het spannende Letterpakkenspel, bekend van het populaire RTL4-programma 'De Jongens tegen de Meisjes', en beleef een interactieve en uitdagende ervaring bij SilverDome Zoetermeer! Dit spel daagt jullie uit om als team samen te werken en snel te handelen terwijl jullie verschillende vragen voorgeschoteld krijgen. Weet jouw team binnen korte tijd de juiste letters te verzamelen en de antwoorden correct samen te stellen?

In het Letterpakkenspel krijgt elk team verschillende vragen voorgeschoteld. Elk antwoord op deze vragen bestaat uit 4 letters. Jullie krijgen slechts een korte tijd om de juiste letters te verzamelen en deze als team snel samen te stellen. Creativiteit, snelheid en teamwork zijn essentieel om de overwinning te behalen!

Combinatiemogelijkheden
Maak jullie Letterpakkenspel-ervaring compleet door het te combineren met een heerlijke borrel, diner of andere activiteiten in onze sfeervolle lounge. Na het intense spel kunnen jullie ontspannen en genieten van heerlijke hapjes en drankjes. Of kies voor een combinatie met andere activiteiten bij SilverDome Zoetermeer, zoals IceGames, Hakbijl Gooien of Wintergames Aprés Ski. Met onze diverse opties creëren jullie het perfecte dagje uit voor iedereen!

Het Letterpakkenspel is geschikt voor alle groepen en leeftijden. Het is een geweldig teambuilding-evenement, perfect voor bedrijfsuitjes, familiebijeenkomsten, verjaardagsfeestjes en vriendenuitjes. Er is geen specifieke voorkennis vereist, alleen een enthousiaste instelling om de uitdagingen aan te gaan.

Reserveer jullie Letterpakkenspel-avontuur:
Klaar om jullie gezelschap te verrassen met een interactief en uitdagend spel? Reserveer nu jullie Letterpakkenspel-avontuur bij SilverDome Zoetermeer. Neem contact met ons op voor beschikbaarheid, prijzen en de verschillende combinatiemogelijkheden. Wij staan klaar om jullie team een onvergetelijke dag vol kennis, snelheid en gezelligheid te bezorgen!

In het kort

v.a. 1 uur
Min. 4 - 8 personen
€12,95 p.p
TIP! Combineer het Letterpakkenspel met onze IceGames!

Ervaar het plezier, de competitie en de vreugde van deze unieke spelletjes op het ijs.

€ 12,95

per persoon

v.a. 1 uur
Min. 4 - 8 personnen
v.a. €12,95 p.p

Maak je beleving compleet
door je arrangement zelf samen te stellen

Wij staan klaar om jullie te helpen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag aan het juiste antwoord

Parkeren is geen probleem bij SilverDome Zoetermeer. Ons gratis parkeerterrein biedt plaats aan ruim 700 auto’s. Op een paar minuten loopafstand kun je ook terecht om te parkeren.

Op loopafstand van het SilverDome kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer. Randstadrail halte van Tuylpark is het dichtbij zijnde station. Kijk voor dienstregelingen en voor een vervoersadvies op de websites van de Nederlandse Spoorwegen: www.ns.nl en de algemene openbaar vervoer site: www.9292ov.nl.

Voor verloren voorwerpen kun je op werkdagen met onze receptie bellen: 079-330 50 00. Je kunt ook een email sturen: info@silverdome.nl
Tijdens het ijsseizoen hanteren we een gevonden voorwerpenbak bij ingang Noord. Rondom evenementen zullen we  u doorverwijzen naar de organisator van het evenement.

SilverDome is toegankelijk voor minder validen. Er is op de begane grond een invalidentoilet beschikbaar.

 Indien je in een rolstoel naar een evenement komt, kunt je zonder problemen naar de zaal vanuit de hoofdentree. Zowel de hoofdentree als de zaal zijn gelegen op de begane grond. Informeer altijd bij de organisator van het evenement naar de faciliteiten voor minder validen.  

SilverDome verhuurd zijn locatie veelal aan externe organisatoren. Alleen door de organisator / promotor officieel aan het SilverDome bevestigde evenementen worden op de website vermeld. Het gebeurt wel eens dat de organisator/artiest zich het recht voorbehoudt om de aankondiging van een concert als eerste op zijn of haar eigen site aan te kondigen. Blijf dus de website controleren om te kijken via welke officiële kaartverkoper je kaarten kunt kopen en wanneer de kaartvoorverkoop start

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties

Activiteit aanvragen

* ook in het zomerseizoen mogelijk