Iedere vrijdagavond van 18.00 – 23.00 uur Rollerskate Disco!

FUN

Alle activiteiten in Activiteiten

Pagina delen:

Doelgroep

Doelgroep

Arrangement

Arrangement

Activiteit type

Activiteit type

Aantal Personen

Aantal Personen

In- en outdoor

Filterset

Sluit een dag vol teambuilding af met een hapje en een drankje

Na een dag vol sport, fun en teambuilding zijn jullie vast en zeker toe aan een hapje en een drankje. SilverDome biedt diverse horeca arrangementen aan voor uitjes in Zoetermeer.

Een geslaagd uitje is natuurlijk niet compleet zonder onze veelzijdige horeca arrangementen. Kom binnen in onze zilveren koepel en wij welkomen jullie graag met een lekkere Nespresso en zoetplateau met diverse lekkernijen. Vervolgens beginnen jullie aan de meeting/activiteit waarbij wij tussendoor de mogelijkheid aanbieden om te genieten van onze heerlijke Lunch Deluxe.
Beleef alles onder 1 dak en sluit vervolgens jouw uitje met een diner of borrel in één van onze unieke en trendy zalen. Zit er geen arrangement voor jou tussen? Geen probleem! Wij stellen een arrangement op maat speciaal voor jou!

9 resultaten gevonden
9 resultaten gevonden

SilverDome helpt jullie met het organiseren van een geslaagd teamuitje in Zoetermeer

De eventplanners van SilverDome helpen jullie graag bij de organisatie van een uitje in Zoetermeer. Afhankelijk van uw wensen en budget adviseren wij jullie over de mogelijkheden. Tevens kan je in Zoetermeer op locatie langskomen om de mogelijkheden bespreken. Zo kunnen wij bijvoorbeeld 700 gratis parkeerplaatsen ter beschikking stellen wanneer je een groots personeelsuitje wilt organiseren. Ook kan een teambuilding uitje in Zoetermeer gecombineerd worden met een optreden of een concert.
Heb je vragen over de organisatie van een bedrijfsuitje op één van onze locaties in Zoetermeer? Neem contact met ons op voor meer informatie

Wij staan klaar om jullie te helpen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag aan het juiste antwoord

Onze activiteiten zijn te boeken vanaf minimaal 6 personen. Mochten jullie met een groot aantal personen komen, stellen wij een arrangement op maat voor jullie op. Zo kunnen er bijvoorbeeld ook 200 personen tegelijkertijd aan de activiteiten deelnemen

Het is zeker mogelijk om bepaalde activiteiten te combineren. Onze eventplanners kijken samen met jullie mee en op basis van jullie wensen stellen wij een totaalpakket op voor een geslaagd uitje.
Wij bieden diverse horeca arrangementen aan voor ieder gezelschap. Dit kan zo uitgebreid mogelijk van een ontbijt tot aan een diner of borrel. Boek kosteloos een tafelreservering of boek voor een kleine meerprijs exclusief één van onze trendy horeca zalen zodat jullie privé in alle rust kunnen tafelen.
Voor de winterse activiteiten raden wij aan om warm gekleed te komen. Met name voor de Ice Games en het discoschaatsen is het dragen handschoenen verstandig. Voor de overige activiteiten zijn wij voorzien alle attributen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties