Het schaatsseizoen is voorbij, maar we zijn nog steeds open voor allerlei leuke fun-activiteiten!

Wat is Archery tag? Combinatie van teambuilding, beweging en plezier

Pagina delen:

De kans is groot dat jij weleens van paintballen of laser gamen hebt gehoord, maar weet je ook wat archery tag is? Deze game wordt op een echte Battlefield gespeeld met als belangrijkste wapen de pijl en boog! Net als bij paintball en laser gamen staat archery tag garant voor een adrenaline boost… Hebben we jouw aandacht? Lees snel verder en ontdek wat je kunt verwachten.

Strijd in teams tegen elkaar tijdens verschillende spellen

Archery tag is een toernooi dat uit verschillende spellen bestaat die voor alle leeftijden even spannend zijn om te spelen. Misschien heb je (vroeger) op schoolkamp weleens vergelijkbare spellen gespeeld. De klas werd verdeeld in twee kampen, beide aan een andere kant van het bospad. Vanuit jullie fort moesten jullie je VIP verplaatsen naar de overkant, maar… PAS OP! Het fort moet goed verdedigd worden, anders wordt de vlag gestolen. Tijdens onze archery tag in Zoetermeer wordt door jullie een stoere pijl en boog gebruikt in de verdediging van je fort. Deze is professioneel en veilig!

Teambuilding versus een hoop plezier

Een toernooi als de archery tag is het leukst om te spelen als er iets op het spel staat. Welke prijs staat er te wachten op het winnende team? Of heb je juist iets in petto voor het verliezende team? Juist door het teambuildingselement is onze archery tag is erg geschikt voor de organisatie van een kinderfeestje of teambuilding uitje. Coördinatie en strategisch vermogen komen hier samen met beweging en een hoop plezier. Bovendien kan voor groepen van 8 tot 20 personen door ons een spel op maat worden klaargezet!

Professionele begeleiding voor jong en oud

De pijl en boog spelen de hoofdrol in de spellen die worden gespeeld tijdens onze archery tag. Omdat velen nog nooit met een pijl en boog hebben geschoten, leggen onze ervaren instructeurs van tevoren goed uit hoe je deze bedient. De pijlen zijn afgewerkt met een speciale en veilige foam-top zodat niemand elkaar hiermee kan verwonden. Ook worden door ons gezichtsmaskers uitgedeeld. Deze zijn verplicht om te dragen tijdens het spel.

Meer weten over Archery tag of een plekje reserveren?

Wil jij jouw plekje voor onze archery tag reserveren? Het is ook mogelijk om dit te doen in combinatie met een van onze overige clinics of workshops. Of misschien hebben jullie na de archery tag wel zin in een lekker hapje eten? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag met je mee!

 

Wij staan klaar om jullie te helpen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag aan het juiste antwoord

Parkeren is geen probleem bij SilverDome Zoetermeer. Ons gratis parkeerterrein biedt plaats aan ruim 700 auto’s. Op een paar minuten loopafstand kun je ook terecht om te parkeren.

Op loopafstand van SilverDome kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer. Randstadrail halte van Tuylpark is het dichtbij zijnde station. Kijk voor dienstregelingen en voor een vervoersadvies op de websites van de Nederlandse Spoorwegen: www.ns.nl en de algemene openbaar vervoer site: www.9292ov.nl.

Voor verloren voorwerpen kun je op werkdagen met onze receptie bellen: 079-330 50 00. Je kunt ook een email sturen: info@silverdome.nl
Tijdens het ijsseizoen hanteren we een gevonden voorwerpenbak bij ingang Noord. Rondom evenementen zullen we  u doorverwijzen naar de organisator van het evenement.

SilverDome is toegankelijk voor minder validen. Er is op de begane grond een invalidentoilet beschikbaar.

 Indien je in een rolstoel naar een evenement komt, kunt je zonder problemen naar de zaal vanuit de hoofdentree. Zowel de hoofdentree als de zaal zijn gelegen op de begane grond. Informeer altijd bij de organisator van het evenement naar de faciliteiten voor minder validen.  

.

SilverDome verhuurd zijn locatie veelal aan externe organisatoren. Alleen door de organisator / promotor officieel aan SilverDome bevestigde evenementen worden op de website vermeld. Het gebeurt wel eens dat de organisator/artiest zich het recht voorbehoudt om de aankondiging van een concert als eerste op zijn of haar eigen site aan te kondigen. Blijf dus de website controleren om te kijken via welke officiële kaartverkoper je kaarten kunt kopen en wanneer de kaartvoorverkoop start

Ontdek veel meer
anders nieuws dat ook is gelezen

3 redenen om te kiezen voor een vergaderlocatie mét overnachting

3 redenen om te kiezen voor een vergaderlocatie mét overnachting

Sommige vergaderingen zijn zo belangrijk dat je er iets extra speciaals van wilt maken. Dan is het huren van een…
Wat heb je nodig voor hybride vergaderen? + de voordelen

Wat heb je nodig voor hybride vergaderen? + de voordelen

De laatste jaren is er veel veranderd in de manier waarop mensen werken. Sinds de corona pandemie is thuiswerken heel…
Rico's Spring Spektakel

Rico's Spring Spektakel

Een compleet dagje uit in de meivakantie beleef je met Rico´s Spring Spektakel bij SilverDome!Het is weer zover een hele…

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties