Bedrijfsuitje in Zoetermeer organiseren?

Bent u op zoek naar een geschikte evenementenlocatie in Zoetermeer voor een gezellig en leerzaam bedrijfsuitje? SilverDome biedt verschillende mogelijkheden voor een actieve dag in het teken van teambuilding. Als afsluiter van het personeelsuitje geniet u van een hapje en een drankje in onze bar of in het restaurant.

Diverse activiteiten voor een onvergetelijk bedrijfsuitje

In dé evenementenhal van Zoetermeer en omstreken kunt u ook bedrijfsuitjes houden. De opties die de ruimte en faciliteiten van het SilverDome complex voor teambuilding uitjes bieden, zijn onuitputtelijk. Om het personeelsuitje een actieve en gevulde dag in Zoetermeer te laten zijn, kunt u kiezen uit diverse activiteiten, workshops en teambuilding events. Uiteraard kunt u personeel verrassen met een winters bedrijfsuitje zoals Ice Games of een IJshockey clinic om het teamgevoel te bevorderen. Naast ontzettend leuke en verrassende winteractiviteiten bieden wij ook teambuilding events in de zomermaanden aan. Wat dacht u van een middagje abseilen, boogschieten of longboarding?

SilverDome Zoetermeer organiseert een teambuilding uitje op maat

Wilt u een speciaal bedrijfsuitje in Zoetermeer organiseren met door uzelf uitgezochte activiteiten? De eventplanners van SilverDome staan klaar om een activiteitenprogramma samen te stellen, geheel naar uw wens en de behoeften van uw team. De grootste zaal van ons evenementencomplex, de Arena, staat tot uw beschikking voor dit bedrijfsuitje. Zo bent u niet afhankelijk van de weersverwachting. Een personeelsuitje op maat draagt bij aan de teamspirit, dit zal nog lang effect hebben op de saamhorigheid binnen het departement. Voor deze op maat gemaakte bedrijfsuitjes werken wij samen met onze partner Gaaf! Verhuur.

Sluit een dag vol teambuilding af met een hapje en een drankje

Na een dag vol sport, fun en teambuilding zijn collega’s vast en zeker toe aan een hapje en een drankje. SilverDome biedt horeca arrangementen aan voor personeelsuitjes in Zoetermeer. Op die manier is het niet nodig om met een moe en hongerig team naar een andere locatie te rijden. Kies uit één van de bedrijfsuitjes arrangementen zodat personeel direct naar ons restaurant kan of neer kunnen ploffen op de comfortabele stoelen in onze bar. Relaxen met een drankje is de perfecte afsluiter van een leuk bedrijfsuitje waar collega’s elkaar weer beter hebben leren kennen.

SilverDome helpt u met het organiseren van een personeelsuitje in Zoetermeer

De eventplanners van SilverDome helpen u graag bij de organisatie van een bedrijfsuitje in Zoetermeer. Afhankelijk van uw wensen en budget adviseren wij u over de mogelijkheden. Tevens kunt u in Zoetermeer op locatie langskomen om de mogelijkheden bespreken. Zo kunnen wij bijvoorbeeld 700 gratis parkeerplaatsen ter beschikking stellen wanneer u een groots personeelsuitje wilt organiseren. Ook kan een teambuilding uitje in Zoetermeer gecombineerd worden met een optreden of een concert.
Heeft u vragen over de organisatie van een bedrijfsuitje op één van onze locaties in Zoetermeer? Neem contact op voor meer informatie.