Archery Tag & Lasergame

Altijd al eens wat anders willen doen waar een hoop adrenaline bij los komt? Dan is Archery tag en of Light Fight Lasergamen helemaal jouw ding!  En ook nog eens voor alle leeftijden!

Speciaal voor jouw groep bouwen wij onze Arena om tot een echte Battlefield. Op dit veld strijd je in teams tegen elkaar om targets te raken, je vlag te verdedigen, je VIP te verplaatsen en uiteindelijk de overwinning over de streep te trekken!

Een spel wat goed is voor genoeg beweging, coördinatie, teambuilding en strategisch vermogen. Groepen van minimaal 8 tot zelfs 20 personen kunnen meedoen! Voor grotere groepen maken wij graag een programma op maat!

Archery Tag – Wie heeft de meest vaste hand en maakt zich de boog volledig eigen! Speciaal voor deze activiteit hebben wij diverse soorten bogen met pijlen met softtips waarmee op targets geschoten wordt met uiteraard de nodige beschermende kledij. Speel het spel met ons mee in een bijzondere setting binnen het Silverdome!

Light Fight – Lasergamen maar dan net even anders?! Stap in ons Battlefield in onze arena en transporteer je vip zonder dat je geraakt wordt door een van de laserstralen van het andere team! En vergeet de andere verstopte targets onderweg niet voor extra punten!