Eerstvolgende rollerdisco 19 juli (12 juli gesloten ivm event)

Vanaf

€ 14,95

per persoon

FUN

Fun Teambuilding Pick & Mix (3spellen)

Fun Teambuilding Pick & Mix (3spellen)

1 van de 100+ activiteiten

Stel je eigen ultieme dagje uit samen met Fun Teambuilding Pick & Mix bij SilverDome Zoetermeer!

Bij SilverDome Zoetermeer geloven we dat teambuilding leuk en veelzijdig moet zijn. Daarom introduceren we met trots Fun Teambuilding Pick & Mix, een gloednieuwe activiteit waarbij je jouw eigen avontuurlijke teambuildingervaring kunt samenstellen. Kies uit een scala aan spannende activiteiten en creëer een onvergetelijke dag vol plezier en teamspirit.

Test je behendigheid, communicatie en teamwork
Met Fun Teambuilding Pick & Mix hebben we een uitgebreide lijst met teambuildingactiviteiten samengesteld waar uit je een drietal activiteiten kunt kiezen. Of je nu houdt van uitdagingen, competitie, of gewoon samen wilt lachen. Hier zijn enkele voorbeelden van activiteiten waaruit je kunt kiezen:

 1. Letterpak Spel
 2. Bierpong XL
 3. Rollerskatedisco
 4. Ski lat lopen
 5. Spijkerslaan
 6. Rupsbanden lopen
 7. Bierpul schuif
 8. Touwtrekken
 9. 3D Twister


  Binnenkort beschikbaar 
 10. Levend tafelvoetbal (vanaf september)
 11. Memory XL (vanaf september)
 12. Pictionary XL (vanaf september)

Bij de Pick & Mix kun je max. 3 van de bovenstaande activiteiten uitkiezen en nog veel meer om je eigen dagje uit samen te stellen. Ons ervaren team staat klaar om je te begeleiden en ervoor te zorgen dat je een geweldige teambuildingervaring hebt.

In het kort

v.a. 1 uur
Min. 6 personen
€14,95 p.p
TIP! Combineer de Fun Teambuilding met onze Real Axe Throwing: Hakbijl Gooien!

Axe Throwing is een nieuwe, unieke activiteit in Nederland wat perfect aansluit bij een uitje voor bedrijven, vrienden of de hele familie.

€ 14,95

per persoon

v.a. 1 uur
Min. 6 personnen
v.a. €14,95 p.p

Maak je beleving compleet
door je arrangement zelf samen te stellen

Wij staan klaar om jullie te helpen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag aan het juiste antwoord

Absoluut! Het leuke van Fun Teambuilding Pick & Mix is dat je de vrijheid hebt om meerdere activiteiten te combineren en zo een gevarieerde en op maat gemaakte teambuildingervaring te creëren. Je kunt bijvoorbeeld beginnen met het Letterpakken Spel, gevolgd door een sessie Beerpong XXL en afsluiten met Eisstock Schiessen. Het is allemaal mogelijk, afhankelijk van je voorkeuren en beschikbare tijd.

Nee, ervaring is niet vereist. De activiteiten zijn ontworpen om toegankelijk te zijn voor zowel beginners als gevorderden. Onze ervaren instructeurs zullen je begeleiden en uitleg geven over de regels en technieken van elke activiteit. Dus of je nu een doorgewinterde pro of een beginner bent, je zult zeker plezier hebben en nieuwe vaardigheden ontwikkelen tijdens de activiteiten.

Ja, absoluut! Bij SilverDome Zoetermeer bieden we diverse mogelijkheden voor eten en drinken om je teambuildinguitje compleet te maken. Je kunt genieten van heerlijke maaltijden, snacks en drankjes om energie op te doen en de dag nog gezelliger te maken. We hebben verschillende arrangementen beschikbaar, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jouw team past.

Ja, Fun Teambuilding Pick & Mix is geschikt voor zowel kleine als grote groepen. Of je nu met een klein team van collega’s komt of een grotere groep vrienden of familie hebt, we kunnen de activiteiten aanpassen aan de grootte van je groep. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en wij zorgen ervoor dat je een geweldige teambuildingervaring hebt, ongeacht de groepsgrootte.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties

Activiteit aanvragen

* ook in het zomerseizoen mogelijk