ICE

Alle activiteiten in Ice

Pagina delen:

Doelgroep

Doelgroep

Schaatsen

Resultaten in Ice

In SilverDome wordt de hele winter door van alles georganiseerd. IJspret in de vakantie, discoschaatsen, ijshockeywedstrijden en speciale events: het vindt allemaal plaats in onze multifunctionele ijshal. Iedere woensdagmiddag tijdens het winterseizoen kan men terecht voor het publiekschaatsen. Rond 13.15 uur gaan op de ijshockeybaan de discospots aan voor een swingende schaatssessie.
8 resultaten gevonden
8 resultaten gevonden

Sluit een dag vol ijspret af met een hapje en een drankje

Na een dag vol ijsactiviteiten en gezelligheid zijn jullie vast en zeker toe aan een hapje en een drankje. Wij verwelkomen jullie graag in onze Sportsbar Hotwings. Geniet onder andere van onze heerlijke hamburgers, hotdogs en chicken wings.

Speciaal voor groepen hebben wij diverse borrelarrangementen samengesteld. Naast deze arrangementen bieden wij ook bijvoorbeeld nachochips of andere lekkernijen van onze menukaart. Informeer bij ons naar de mogelijkheden en prijzen.

SilverDome helpt jullie met het organiseren van een geslaagd dagje uit in Zoetermeer

Afhankelijk van jullie wensen en budget adviseren wij jullie over de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Heb je vragen over de organisatie van een bedrijfsuitje op één van onze locaties in Zoetermeer? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wij staan klaar om jullie te helpen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag aan het juiste antwoord

Onze activiteiten zijn te boeken vanaf minimaal 6 personen. Mochten jullie met een groot aantal personen komen, stellen wij een arrangement op maat voor jullie op. Zo kunnen er bijvoorbeeld ook 200 personen tegelijkertijd aan de activiteiten deelnemen

Het is zeker mogelijk om bepaalde activiteiten te combineren. Onze eventplanners kijken samen met jullie mee en op basis van jullie wensen stellen wij een totaalpakket op voor een geslaagd uitje.
Wij bieden diverse horeca arrangementen aan voor ieder gezelschap. Dit kan zo uitgebreid mogelijk van een ontbijt tot aan een diner of borrel. Boek kosteloos een tafelreservering of boek voor een kleine meerprijs exclusief één van onze trendy horeca zalen zodat jullie privé in alle rust kunnen tafelen.
Voor de winterse activiteiten raden wij aan om warm gekleed te komen. Met name voor de Ice Games en het discoschaatsen is het dragen handschoenen verstandig. Voor de overige activiteiten zijn wij voorzien alle attributen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties