Het schaatsseizoen is voorbij, maar we zijn nog steeds open voor allerlei leuke fun-activiteiten!

Wat heb je nodig voor hybride vergaderen? + de voordelen

Pagina delen:

De laatste jaren is er veel veranderd in de manier waarop mensen werken. Sinds de corona pandemie is thuiswerken heel erg normaal geworden en veel mensen zijn nog steeds één of meerdere dagen thuis aan het werk. Ook op andere locaties werken is tegenwoordig helemaal ingeburgerd. Met deze nieuwe manier van werken, is ook een nieuwe manier van vergaderen ontstaan: hybride vergaderen. Wat houdt deze vorm van vergaderen in? Wat heb je hiervoor nodig? En wat zijn de voordelen? We leggen het allemaal uit.

Wat is hybride vergaderen?

Hybride vergaderen is een vorm van vergaderen waarbij online en fysiek vergaderen gecombineerd wordt. Een aantal medewerkers bevinden zich op locatie, bijvoorbeeld op kantoor of in een speciale vergaderruimte, terwijl andere medewerkers vanaf hun eigen locatie inbellen. 

Wat heb je nodig voor hybride vergaderen?

Digitaal vergaderen brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Alle deelnemers moeten elkaar immers goed kunnen verstaan en het is ook fijn als iedereen elkaar op het beeldscherm kan zien. Hybride vergaderingen zijn op dat punt nog net iets uitdagender. De microfoon moet immers van alle fysieke deelnemers het geluid oppikken en de camera moet alle aanwezigen in beeld kunnen brengen. En ook de online deelnemers moeten te zien en te horen zijn. Een groot scherm en goede speakers in de vergaderruimte zijn daarom noodzakelijk. Zijn deze faciliteiten voor een hybride vergadering op jullie kantoor niet aanwezig? Een vergaderruimte huren om hybride te vergaderen is dan een goed idee.

De voordelen van hybride vergaderen

Met de juiste apparatuur is hybride vergaderen een waardevolle toevoeging aan jullie werkwijze. We zetten de belangrijkste voordelen van hybride vergaderingen op een rijtje.

Veel flexibiliteit

Hybride vergaderingen brengen veel flexibiliteit met zich mee. Ook als bepaalde deelnemers niet op locatie aanwezig kunnen zijn, kunnen zij toch deelnemen aan de vergadering. Zo wordt de vergadering ook toegankelijker voor medewerkers die anders niet bij de vergadering aanwezig hadden kunnen zijn. Daarnaast zijn er ook medewerkers die het fijner vinden om wel fysiek bij een vergadering aanwezig te zijn. Met hybride vergaderen kom je ook deze medewerkers tegemoet. 

Mogelijkheid om vergaderingen op te nemen

Een hybride vergadering is met de juiste apparatuur ook op te nemen. Met name voor vergaderingen waarin veel belangrijke informatie wordt gedeeld, is dit erg fijn. Zelfs medewerkers die tijdens de hybride vergadering niet aanwezig konden zijn, kunnen zo de informatie op een later moment nog bekijken.

Het is kostenbesparend

Hybride vergaderen is een uitstekende manier om op kosten te besparen. Reiskosten en -tijd worden door de hybride vergadering bespaard. Tegelijkertijd kunnen medewerkers die toch al fysiek op locatie zijn wel fysiek bij de vergadering aanwezig zijn. Dit zorgt voor een efficiënte manier van werken.

Huur een ideale locatie

Wil jij graag hybride vergaderen en zoek je een fijne vergaderruimte om dit te doen? Bekijk dan de verschillende mogelijkheden bij Silverdome. Heb je vragen over de verschillende vergaderruimtes? Neem dan gerust contact met ons op. 

Wij staan klaar om jullie te helpen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag aan het juiste antwoord

Parkeren is geen probleem bij SilverDome Zoetermeer. Ons gratis parkeerterrein biedt plaats aan ruim 700 auto’s. Op een paar minuten loopafstand kun je ook terecht om te parkeren.

Op loopafstand van SilverDome kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer. Randstadrail halte van Tuylpark is het dichtbij zijnde station. Kijk voor dienstregelingen en voor een vervoersadvies op de websites van de Nederlandse Spoorwegen: www.ns.nl en de algemene openbaar vervoer site: www.9292ov.nl.

Voor verloren voorwerpen kun je op werkdagen met onze receptie bellen: 079-330 50 00. Je kunt ook een email sturen: info@silverdome.nl
Tijdens het ijsseizoen hanteren we een gevonden voorwerpenbak bij ingang Noord. Rondom evenementen zullen we  u doorverwijzen naar de organisator van het evenement.

SilverDome is toegankelijk voor minder validen. Er is op de begane grond een invalidentoilet beschikbaar.

 Indien je in een rolstoel naar een evenement komt, kunt je zonder problemen naar de zaal vanuit de hoofdentree. Zowel de hoofdentree als de zaal zijn gelegen op de begane grond. Informeer altijd bij de organisator van het evenement naar de faciliteiten voor minder validen.  

.

SilverDome verhuurd zijn locatie veelal aan externe organisatoren. Alleen door de organisator / promotor officieel aan SilverDome bevestigde evenementen worden op de website vermeld. Het gebeurt wel eens dat de organisator/artiest zich het recht voorbehoudt om de aankondiging van een concert als eerste op zijn of haar eigen site aan te kondigen. Blijf dus de website controleren om te kijken via welke officiële kaartverkoper je kaarten kunt kopen en wanneer de kaartvoorverkoop start

Ontdek veel meer
anders nieuws dat ook is gelezen

3 redenen om te kiezen voor een vergaderlocatie mét overnachting

3 redenen om te kiezen voor een vergaderlocatie mét overnachting

Sommige vergaderingen zijn zo belangrijk dat je er iets extra speciaals van wilt maken. Dan is het huren van een…
Wat heb je nodig voor hybride vergaderen? + de voordelen

Wat heb je nodig voor hybride vergaderen? + de voordelen

De laatste jaren is er veel veranderd in de manier waarop mensen werken. Sinds de corona pandemie is thuiswerken heel…
Rico's Spring Spektakel

Rico's Spring Spektakel

Een compleet dagje uit in de meivakantie beleef je met Rico´s Spring Spektakel bij SilverDome!Het is weer zover een hele…

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties