Eerstvolgende rollerdisco 19 juli (12 juli gesloten ivm event)

EVENTS

Oval

1 van de 10+ zalen

waar onze gasten gek op zijn

De Oval biedt ruim 1000m2 extra vloeroppervlakte, gelegen op de eerste verdieping, die voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden om het evenement extra allure te geven met uiteraard een perfect uitzicht op de arenavloer. Denk onder andere aan foodcourt, VIP area’s, uitbreiding tribunes, diverse (merchandise) stands, ruimte voor promoties en kidsactiviteiten.

Mogelijkheden Oval

  • Gelegen op 1e verdieping met uitzicht op Arena
  • 250 meter rondom met ca. 10 meter breedte.
  • Bereikbaar via tribunes
  • Flexibel in te richten voor extra evenement faciliteiten
  • Krachtstroom aansluiting aanwezig
  • Eigen toerit voor bevoorrading
Min. 100, max 2000 personen

Extra's (*) is inbegrepen bij huur

Zalen voor iedere gelegenheid
Bekijk onze overige zalen 

Wij staan klaar om jullie te helpen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag aan het juiste antwoord

Parkeren is geen probleem bij SilverDome Zoetermeer. Ons gratis parkeerterrein biedt plaats aan ruim 700 auto’s. Op een paar minuten loopafstand kun je ook terecht om te parkeren.

Op loopafstand van het SilverDome kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer. Randstadrail halte van Tuylpark is het dichtbij zijnde station. Kijk voor dienstregelingen en voor een vervoersadvies op de websites van de Nederlandse Spoorwegen: www.ns.nl en de algemene openbaar vervoer site: www.9292ov.nl.

Voor verloren voorwerpen kun je op werkdagen met onze receptie bellen: 079-330 50 00. Je kunt ook een email sturen: info@silverdome.nl
Tijdens het ijsseizoen hanteren we een gevonden voorwerpenbak bij ingang Noord. Rondom evenementen zullen we  u doorverwijzen naar de organisator van het evenement.

SilverDome is toegankelijk voor minder validen. Er is op de begane grond een invalidentoilet beschikbaar.

 Indien je in een rolstoel naar een evenement komt, kunt je zonder problemen naar de zaal vanuit de hoofdentree. Zowel de hoofdentree als de zaal zijn gelegen op de begane grond. Informeer altijd bij de organisator van het evenement naar de faciliteiten voor minder validen.  

SilverDome verhuurd zijn locatie veelal aan externe organisatoren. Alleen door de organisator / promotor officieel aan het SilverDome bevestigde evenementen worden op de website vermeld. Het gebeurt wel eens dat de organisator/artiest zich het recht voorbehoudt om de aankondiging van een concert als eerste op zijn of haar eigen site aan te kondigen. Blijf dus de website controleren om te kijken via welke officiële kaartverkoper je kaarten kunt kopen en wanneer de kaartvoorverkoop start

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties