Iedere vrijdagavond van 18.00 – 23.00 uur Rollerskate Disco!

Vanaf

€ 24,45

per persoon

FUN

Alpen Buffet

Eten en drinken: Alpen Buffet

Bij SilverDome nodigen we je uit voor een culinaire reis naar de Alpen met ons heerlijke Alpen Buffet

Dit buffet brengt de smaken van de bergen recht naar je bord.

Wat staat er op ons Alpen Buffet?

  • Bradwurst en Currywurst
  • Kaiserbroodjes
  • Goulashsoep
  • Wienerschnitzel
  • Friet en Kartoffelsalade

Of je nu een liefhebber bent van de Alpenkeuken of gewoon op zoek bent naar iets nieuws om te proberen, ons Alpen Buffet biedt voor elk wat wils. Het is een geweldige gelegenheid om te genieten van de gezelligheid en heerlijke smaken van de Alpen, zonder de bergen te hoeven verlaten.

Reserveren

We raden je aan om vooraf te reserveren om zeker te zijn van een plekje bij ons Alpen Buffet, vooral tijdens drukke tijden. Kom langs en laat je smaakpapillen verwennen in SilverDome!

Bij SilverDome combineren we heerlijk eten met spannende activiteiten, wat zorgt voor een onvergetelijke ervaring. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te laten genieten van het Alpen Buffet.

 

In het kort

v.a. 1,5 uur
Min. 8 personen
€24,45 p.p
TIP! Combineer het Alpen buffet met onze Wintergames Aprés Ski!

Ervaar de ultieme winterpret met onze gloednieuwe activiteit: Wintergames Aprés Ski! Combineer de gezellige sfeer van een echte Aprés Ski met uitdagende winterse spellen en geniet van heerlijk eten en drinken!

€ 24,45

per person

€ 24,45

per persoon

v.a. 1,5 uur
Min. 8 personnen
v.a. €24,45 p.p

Maak je beleving compleet
door je arrangement zelf samen te stellen

Wij staan klaar om jullie te helpen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag aan het juiste antwoord

Parkeren is geen probleem bij SilverDome Zoetermeer. Ons gratis parkeerterrein biedt plaats aan ruim 700 auto’s. Op een paar minuten loopafstand kun je ook terecht om te parkeren.

Op loopafstand van het SilverDome kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer. Randstadrail halte van Tuylpark is het dichtbij zijnde station. Kijk voor dienstregelingen en voor een vervoersadvies op de websites van de Nederlandse Spoorwegen: www.ns.nl en de algemene openbaar vervoer site: www.9292ov.nl.

Voor verloren voorwerpen kun je op werkdagen met onze receptie bellen: 079-330 50 00. Je kunt ook een email sturen: info@silverdome.nl
Tijdens het ijsseizoen hanteren we een gevonden voorwerpenbak bij ingang Noord. Rondom evenementen zullen we  u doorverwijzen naar de organisator van het evenement.

SilverDome is toegankelijk voor minder validen. Er is op de begane grond een invalidentoilet beschikbaar.

 Indien je in een rolstoel naar een evenement komt, kunt je zonder problemen naar de zaal vanuit de hoofdentree. Zowel de hoofdentree als de zaal zijn gelegen op de begane grond. Informeer altijd bij de organisator van het evenement naar de faciliteiten voor minder validen.  

SilverDome verhuurd zijn locatie veelal aan externe organisatoren. Alleen door de organisator / promotor officieel aan het SilverDome bevestigde evenementen worden op de website vermeld. Het gebeurt wel eens dat de organisator/artiest zich het recht voorbehoudt om de aankondiging van een concert als eerste op zijn of haar eigen site aan te kondigen. Blijf dus de website controleren om te kijken via welke officiële kaartverkoper je kaarten kunt kopen en wanneer de kaartvoorverkoop start

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties