Iedere vrijdagavond van 18.00 – 23.00 uur Rollerskate Disco!

Vanaf

€ 16,95

per persoon

FUN

Ontbijt Buffet Deluxe

Eten en drinken: Ontbijt Buffet Deluxe

Begin je dag met Luxe: Ontbijtbuffet Deluxe bij SilverDome

Bij SilverDome begrijpen we dat een goed begin van de dag de sleutel is tot een geweldige dag. Daarom nodigen we je uit om je dag te starten met ons Ontbijtbuffet Deluxe, een weelderig ontbijt dat je zintuigen zal verwennen en je energie zal geven voor alles wat je van plan bent.

Ons Ontbijtbuffet Deluxe is perfect voor gezinnen, vriendengroepen, zakelijke bijeenkomsten of gewoon voor een ontspannen ochtend alleen. Wat je plannen ook zijn, we willen ervoor zorgen dat je dag met de juiste voet begint.

Vanaf 8 personen tot 11.00 uur 

Bestaande uit:

  • Assortiment luxe broodjes
  • Divers beleg; kaas, vlees & zoetwaren
  • Gekookte eieren
  • Scrambled eggs
  • Gebakken spek
  • Handfruit
  • Yoghurt
  • Granola
  • Melk en Jus d'orange

In het kort

v.a. 1 uur
Min. 8 personen
€16,95 p.p
TIP! Trek er tussen de vergadersessie en de lunch actief op uit met onze Nordisc Frisbee Parcours!

Een frisse buitenactiviteit die zal zorgen voor de nodige vreugdes en frustaties om de discs zo snel mogelijk in de baskets te werpen.

€ 16,95

per person

€ 16,95

per persoon

v.a. 1 uur
Min. 8 personnen
v.a. €16,95 p.p

Maak je beleving compleet
door je arrangement zelf samen te stellen

Wij staan klaar om jullie te helpen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag aan het juiste antwoord

Ja, absoluut! We bieden diverse culinaire opties die perfect aansluiten bij je activiteit of vergadering. Of je nu een uitje plant met vrienden, familie of collega’s, of je organiseert een zakelijke bijeenkomst, ons aanbod aan eten en drinken is speciaal samengesteld om jouw ervaring compleet te maken.

Zeker weten! We begrijpen dat dieetwensen en allergieën belangrijk zijn. Daarom hebben we een gevarieerd menu met opties voor vegetariërs, veganisten en mensen met allergieën. Neem van tevoren contact met ons op, zodat we ervoor kunnen zorgen dat iedereen van heerlijk eten kan genieten.

Het bestellen van eten en drinken voor je evenement is eenvoudig. Neem contact met ons op via reserveringen@silverdome.nl en bespreek je wensen met ons team. We helpen je graag bij het kiezen van de juiste menu-opties en zorgen ervoor dat alles op de dag van je evenement klaarstaat.

U kunt uiterlijk 7 werkdagen van te voren eventuele Food & Beverage wijzingen doorgeven. Dit geldt eveneens voor het aantal personen.

Absoluut! We bieden groepsreserveringen en speciale arrangementen aan voor diverse evenementen, activiteiten en vergaderingen. Of je nu een verjaardagsfeest, bedrijfsuitje of teambuildingevenement organiseert, we staan klaar om je te helpen bij het plannen van een onvergetelijke dag inclusief heerlijk eten en drinken.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties