Iedere vrijdagavond van 18.00 – 23.00 uur Rollerskate Disco!

Case Unicoz

Case Unicoz

Jouw personeelsuitje door middel van een grandioos festival vieren? Flora Holland, Unicoz en vele andere organisaties gingen jou voor!

SilverDome: dé evenementenhal voor zakelijke evenementen

SilverDome is een multifunctionele evenementenhal en ideaal voor het organiseren van bedrijfsevenementen. De diverse ruimten en faciliteiten lenen zich voor allerlei soorten business events, van intieme bijeenkomsten in huiselijke sfeer tot spetterende dansfeesten met entertainment en foodtrucks. Wij hebben niet alleen de juiste locaties beschikbaar maar helpen u ook bij de organisatie van bedrijfsevenementen. Om deze vlekkeloos tot een succes te brengen staat ons team voor u klaar. Een succesvol evenement organiseren is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Case Unicoz

 • 1 festival
 • 600 petit fours in Unicoz huisstijl
 • 14 workshops
 • 6 foodtrucks
 • Karaokebar
 • Circus
 • Live entertainment van o.a. Jeroen van der Boom
 • Silent Disco
 • Massagestoelen

Meer dan 15 verschillende stands voorzien van uiteenlopende workshops  Kreeg je trek van al het amusement? Dan kon je terecht bij een van de vele foodtrucks voor pizza en pasta maar ook heerlijke burgers en friet van de dames van Las Fritas en als je trek had in iets zoets, stond de poffertjesbakker ook al klaar. Tevens kregen gasten tussendoor ijsjes uitgedeeld. Aan het eind van de dag verlieten gasten als echte bruistabletten het evenement. Inclusief goodiebag natuurlijk: een bijzondere afwasborstel met de tekst: ‘Bedankt dat je afwas!’  

Bij de organisatie van een bedrijfsevent of feest komt erg veel kijken. Om gasten van alle gemakken te voorzien moet over de kleinste details worden nagedacht. Als faciliterend partner en expert op het gebied van eventmanagement verzorgen wij de organisatie van businessevenementen tot in de puntjes en zorgen voor een perfect georganiseerd bedrijfsevenement.

Irene – Unicoz: “Het SilverDome denkt goed mee in de voorbereidingen, heeft een team wat enthousiast meedraait bij het event. Er zijn meerdere overleg momenten ingepland om een grandioos feest neer te zetten, de sfeer was hierbij goed”

Gasten hoefden zich geen moment te vervelen, want overal was wat te doen. Zo was er een karaokebar in de Sportsbar onder begeleiding van niemand minder dan Andre Pronk. Voor meer amusement konden de gasten terecht in het circus of bij de silentdisco. In de Photobooth of cocktails nippen aan de bar. Dacht je dat je alles had gezien? Unicoz had nog een geheime troef achter de hand: een speciaal optreden van Jeroen van der Boom!

Welke optie u ook kiest voor uw personeelsuitje of jaarafsluiter, wij helpen u bij het organiseren van zakelijke evenementen, waarbij we gesteld communicatie- en bedrijfsdoelen niet uit het oog verliezen.

Irene – Unicoz: “Er was ruimte om tussentijds eigen invullingen te creeëren waarbij het SilverDome de ruimtes beschikbaar stelde. Vanuit de contacten die het SilverDome heeft en de contacten die wij hebben, hebben wij met elkaar een feest georganiseerd waar wij allen vol trots op terug kunnen kijken”

 

Mogelijkheden SilverDome

 • 1800 m2 vloeroppervlakte
 • 900 tribune zitplaatsen
 • Flexibel in te richten van concert, festival tot congres
 • Kleedkamers voor Artiesten, EHBO en Organisatie
 • ruim 700 gratis parkeerplaatsen direct rondom SilverDome
 • Krachtstroom aansluitingen aanwezig
 • Inrijmogelijkheden voor auto’s en vrachtwagens

Wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact op

Ons team zal alle kennis en ervaring van de organisatie van evenementen inzetten voor uw bedrijfsevenement. Livemuziek, een workshop of gewoon een gezellige borrel in ons Grandcafé Lutz, alles is mogelijk. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Om de opties voor de organisatie van zakelijke events goed door te spreken en locaties te bekijken bent u ook van harte welkom bij ons in Zoetermeer. We geven u graag een rondleiding door het complex zodat u met eigen ogen alle mogelijkheden kunt aanschouwen en we ter plekke uw vragen kunnen beantwoorden.

Wij staan klaar om jullie te helpen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag aan het juiste antwoord

Parkeren is geen probleem bij SilverDome Zoetermeer. Ons gratis parkeerterrein biedt plaats aan ruim 700 auto’s. Op een paar minuten loopafstand kun je ook terecht om te parkeren.

Op loopafstand van SilverDome kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer. Randstadrail halte van Tuyllpark is het dichtstbijzijnde station. Kijk voor dienstregelingen en voor een vervoersadvies op de websites van de Nederlandse Spoorwegen: www.ns.nl en de algemene openbaar vervoer site: www.9292ov.nl

Voor verloren voorwerpen kun je op werkdagen met onze receptie bellen: 079-330 50 00. Je kunt ook een email sturen: info@silverdome.nl
Tijdens het ijsseizoen hanteren we een gevonden voorwerpenbak bij ingang Noord. Rondom evenementen zullen we  u doorverwijzen naar de organisator van het evenement.

SilverDome is toegankelijk voor minder validen. Er is op de begane grond een invalidentoilet beschikbaar.

Indien je in een rolstoel naar een evenement komt, kan je zonder problemen naar de zaal vanuit de hoofdentree. Zowel de hoofdentree als de zaal zijn gelegen op de begane grond. Informeer altijd bij de organisator van het evenement naar de faciliteiten voor minder validen. 

SilverDome verhuurt zijn locatie veelal aan externe organisatoren. Alleen door de organisator / promotor officieel aan SilverDome bevestigde evenementen worden op de website vermeld. Het gebeurt wel eens dat de organisator/artiest zich het recht voorbehoudt om de aankondiging van een concert als eerste op zijn of haar eigen site aan te kondigen. Blijf dus de website controleren om te kijken via welke officiële kaartverkoper je kaarten kunt kopen en wanneer de kaartvoorverkoop start

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties