Meeting & Events

SilverDome is de evenementenhal van Zoetermeer. Onder particulieren zijn we veelal bekend als ijsbaan maar bedrijven weten dat er veel meer mogelijk is in dé eventlocatie van Zoetermeer!

De multifunctionele evenementenhal van Zoetermeer

Eén van de uitzonderlijke eigenschappen van SilverDome is het uitgebreide aanbod aan locaties. De diverse eventlocaties kunnen gebruikt worden voor kleinschalige bijeenkomsten zoals besloten borrels en exclusieve evenementen. In de spectaculaire grote zalen van de evenementaccommodatie kunnen tot wel 7500 gasten terecht en zijn ideaal voor de organisatie van dancefeesten, concerten, sportevenementen of internationale congressen. De diverse ruimtes van dé evenementenhal van Zoetermeer zijn flexibel in te richten en rondom het evenementencomplex bevinden zich ruim 700 gratis parkeerplaatsen voor gasten en bezoekers.

Ideale locatie voor feesten: van surpriseparty tot dancefeest

Voor welk evenement u ook een locatie zoekt, SilverDome heeft een geschikte ruimte. Eventlocaties zoals On the Rocks, Calgary Room het Grandcafe zijn ideaal voor verjaardagsfeesten, bruiloften en personeelsfeesten. De zalen van de evenementenhal zijn luxueus ingericht en van licht en geluid voorzien. Op zoek naar een evenementenhal voor spetterende dancefeesten of concerten? De Arena en de Oval zijn omringt met tribunes waar plaats is voor 900 bezoekers en er zijn aparte kleedkamers voor artiesten beschikbaar. Tijdens op- en afbouw kunnen vrachtwagens de eventhal binnenrijden.

Perfecte locatie voor zakelijke evenementen

SilverDome is de perfecte eventlocatie voor zakelijke evenementen zoals vakbeurzen, productpresentaties, congressen en vergaderingen. Dankzij de centrale ligging en de bereikbaarheid vanaf bruisende steden als Den Haag en Rotterdam is het een uiterst geschikte eventlocatie voor businessbijeenkomsten. De aanvullende faciliteiten op het gebied van horeca zoals de diverse ontvangst- en vergaderarrangementen maken SilverDome een eventlocatie waar zakenpartners en prospecten volledig ontzorgd worden zodat u succesvol zakendoet.

Vergaderruimtes van de evenementenhal

Ook voor kleinere gezelschappen heeft SilverDome oplossingen. Onze locatie voor evenementen biedt tevens diverse kleine formele en informele vergaderruimtes. Indien gewenst zijn deze aan te kleden volgens de huisstijl van uw business, om uw branding duidelijk naar stakeholders en zakenpartners te communiceren. De inrichting van vergaderlocaties in de evenementenhal is aangepast aan verschillende bedrijfsculturen, bijvoorbeeld één lange tafel met diverse zitplaatsen voor een zakelijke bespreking, diverse kleine tafeltjes welke meer bij Agile management aansluiten of een luxueuze setting voor het informeel sluiten van topdeals.

Zaal huren in Zoetermeer? Bekijk dan ook onze zaalverhuur mogelijkheden bij Silverdome.

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op

Wij helpen u graag bij de organisatie van een geslaagd evenement. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de populairste evenementenhal Zoetermeer? Kom langs op onze eventlocatie. Samen met onze eventmanagers bekijkt u de opties voor uw bijeenkomst of feest. Neem contact met ons op ter oriëntatie of voor meer informatie over onze eventlocatie en de mogelijkheden.

Event locatie huren?