Abraham of Sarah vieren? 3 tips voor een geslaagd feest

Pagina delen:

Mag jij binnenkort een feest organiseren voor iemand die 50 jaar wordt? Dan mag je een heus Abraham of Sarah feest geven. Zo’n Abraham en Sarah feest vraagt om wat speciaals. Jij wil de jarige natuurlijk wel echt in het zonnetje zetten. Zoek jij voor iemand die 50 jaar wordt speciale Sarah feest ideeën? Of wil je juist een feest voor een Abraham organiseren? Wij geven je een paar tips om er een geweldig feest van te maken.

1.    Begin met een goede locatie

Een Abraham en Sarah feest moet zeker gedenkwaardig worden voor de jarige. Een goede ruimte huren in Zoetermeer is daarom een goede eerste stap bij het organiseren van zo’n feest. Welke zaal je huurt, hangt af van hoe je het feest vorm wilt geven. Hoeveel gasten nodig je uit en welke sfeer wil je neerzetten? Kies bijvoorbeeld een intieme zaal met de uitstraling van een bruin café. Of past een zaal met een elegant en strak design misschien beter bij wat je in gedachten hebt? Kijk ook naar de verschillende opties per zaal. Misschien wil je wel videoboodschappen afspelen en is een groot scherm met beamer nodig. En ook catering mag natuurlijk niet ontbreken. Houd hier rekening mee bij het kiezen van een geschikte feestruimte.

2.    Een gastenboek vol met herinneringen

Een 50e verjaardag is een uitstekend moment om herinneringen op te halen. Vraag daarom aan de gasten of zij oude foto’s van de Abraham of Sarah mee willen nemen voor in het gastenboek. Bij die foto kunnen ze ook een leuke herinnering schrijven. Zo wordt het gastenboek niet alleen een herinnering aan het geweldige feest van de Abraham of Sarah, maar is het ook meteen een mooi eerbetoon aan de eerste 50e jaar van zijn of haar leven.

3.    Muziek uit de jeugd van de jarige

Goede muziek mag op een verjaardagsfeest niet ontbreken. Wil je het voor de Abraham of Sarah nog leuker maken? Zet dan ook een aantal nostalgische nummers op de playlist. Bedenk welke liedjes een belangrijke rol hebben gespeeld in het leven van de jarige of kies voor populaire nummers uit zijn/haar jeugd. Misschien kun je zelfs oude videoclips afspelen op een groot scherm. Dat wordt gegarandeerd keihard meezingen.

Ben jij nog op zoek naar een goede feestruimte voor een Abraham of Sarah feest? Of wil je een ander (verjaardags)feest organiseren? Bekijk dan de verschillende feestzalen van Silverdome. Voor elke groepsgrootte hebben we een geschikte optie. Heb je vragen over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag bij het organiseren van een onvergetelijk feest.

Wij staan klaar om jullie te helpen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag aan het juiste antwoord

Parkeren is geen probleem bij SilverDome Zoetermeer. Ons gratis parkeerterrein biedt plaats aan ruim 700 auto’s. Op een paar minuten loopafstand kun je ook terecht om te parkeren.

Op loopafstand van SilverDome kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer. Randstadrail halte van Tuyllpark is het dichtstbijzijnde station. Kijk voor dienstregelingen en voor een vervoersadvies op de websites van de Nederlandse Spoorwegen: www.ns.nl en de algemene openbaar vervoer site: www.9292ov.nl

Voor verloren voorwerpen kun je op werkdagen met onze receptie bellen: 079-330 50 00. Je kunt ook een email sturen: info@silverdome.nl
Tijdens het ijsseizoen hanteren we een gevonden voorwerpenbak bij ingang Noord. Rondom evenementen zullen we  u doorverwijzen naar de organisator van het evenement.

SilverDome is toegankelijk voor minder validen. Er is op de begane grond een invalidentoilet beschikbaar.

Indien je in een rolstoel naar een evenement komt, kan je zonder problemen naar de zaal vanuit de hoofdentree. Zowel de hoofdentree als de zaal zijn gelegen op de begane grond. Informeer altijd bij de organisator van het evenement naar de faciliteiten voor minder validen. 

SilverDome verhuurt zijn locatie veelal aan externe organisatoren. Alleen door de organisator / promotor officieel aan SilverDome bevestigde evenementen worden op de website vermeld. Het gebeurt wel eens dat de organisator/artiest zich het recht voorbehoudt om de aankondiging van een concert als eerste op zijn of haar eigen site aan te kondigen. Blijf dus de website controleren om te kijken via welke officiële kaartverkoper je kaarten kunt kopen en wanneer de kaartvoorverkoop start

Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Bekijk onze nieuwsartikelen voor tips en inspiratie:

Rico's Ijspret herfstvakantie

Rico's Ijspret herfstvakantie

Deze herfstvakantie verandert SilverDome in een winterparadijs met Rico’s Vakantie IJspret! Van maandag 28 oktober tot en met vrijdag 2…
Geniet van het Discoschaatsen bij Silverdome!

Geniet van het Discoschaatsen bij Silverdome!

Geniet van het Discoschaatsen bij Silverdome! Eén keer in de maand (soms twee keer!) op zaterdagavond transformeert SilverDome tot een…
Rollerskate Disco

Rollerskate Disco

Rollerskate het weekend in! Zin in een actieve en gezellige start van je weekend? Trek je rollerskates aan en kom…

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties