Kinderfeestjes

Ben jij op zoek naar een coole locatie voor een kinderfeestje in Zoetermeer? Dan zit je bij SilverDome helemaal goed. Hier vier je de leukste schaatsfeestjes. Komen schaatsen tijdens de kidsdisco. Kinderfeestjes zijn enkel op de woensdagmiddag te boeken. Bij SilverDome vier je zeker weten een geslaagd kinderfeestje. Zien we je snel?

All-in kinderfeestje in Zoetermeer

Een kinderfeestje waarbij je zelf nergens meer aan hoeft te denken? Dat kan met het all-in kinderfeestje bij SilverDome. Voor een vaste prijs van €14,95 per persoon krijg je een entreeticket, schaatsen, een kindermenu mét klein cadeautje en om gelijk helemaal uit te breiden kan je ook een gezellige feestzaal reserveren waar jullie in alle rust het feestje kunnen vieren. De kinderen kunnen heerlijk schaatsen op woensdagmiddag van 13.15 – 15.15 uur. Na het schaatsen genieten jullie samen van een heerlijke kindermenu, waarna iedereen blij weer naar huis gaat.

All-in kinderfeestje in het kort

  • Vaste prijs: €14,95per persoon
  • Inclusief schaatsverhuur
  • Kindermenu met leuk presentje
  • Mogelijk vanaf 6 personen (exclusief jarige)
  • De jarige is gratis!
  • Optioneel: gedecoreerde feestzaal (meerprijs €25 per uur. – 60 min.)
    * Minimaal 7 werkdagen van te voren reserveren
    * Eigen consumptie is niet toegestaan

Ontdek de mogelijkheden

Heb je speciale wensen voor jouw kinderfeestje bij SilverDome? Of ben je benieuwd naar wat wij nog meer te bieden hebben? Neem dan gerust contact met ons op. We kijken graag samen hoe we er een onvergetelijk kinderfeestje in Zoetermeer van kunnen maken. Wil je direct een kinderfeestje reserveren? Ook dat kan door ons een berichtje te sturen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de details door te spreken. Tot snel!

*Tijdens vakantieweken hanteren wij aangepaste tarieven.

All-in Kinderfeestje reserveren