Kinderfeestjes

Ben jij op zoek naar een coole locatie voor een kinderfeestje in Zoetermeer? Dan zit je bij SilverDome helemaal goed. Hier vier je de leukste schaatsfeestjes. Komen jullie schaatsen tijdens de kidsdisco? Of willen jullie les krijgen van een echte schaatsinstructeur? Waar je ook voor kiest, bij SilverDome vier je zeker weten een geslaagd kinderfeestje. Zien we je snel?

All-in kinderfeestje in Zoetermeer

Een kinderfeestje waarbij je zelf nergens meer aan hoeft te denken? Dat kan met het all-in kinderfeestje bij SilverDome. Voor een vaste prijs van €13,50 per persoon krijg je een entreeticket, schaatshuur, een kindermenu mét klein cadeautje en een prachtige feestzaal waar jullie in alle rust het feestje kunnen vieren. Het arrangement uitbreiden met gepersonaliseerde cupcakes is ook mogelijk. De kinderen kunnen heerlijk schaatsen en op woensdagmiddag en zaterdag is er kidsdisco. Na het schaatsen genieten jullie samen van een heerlijke kindermenu, waarna iedereen blij weer naar huis gaat.

All-in kinderfeestje in het kort

  • Vaste prijs: €13,50 per persoon
  • Entree ticket inclusief schaatshuur
  • Kindermenu met leuk presentje
  • Gedecoreerde feestzaal
  • Mogelijk vanaf 6 personen
  • De jarige is gratis
  • Arrangement uit te breiden met gepersonaliseerde cupcakes (€15 voor 10 stuks)

Leren schaatsen op je feestje

Heb je altijd al willen leren schaatsen? Tijdens een kinderfeestje bij SilverDome is dat mogelijk. Een instructeur van Schaatsschool Zoetermeer leert jou en je vriendjes en vriendinnetjes schaatsen. Jullie gaan veel plezier hebben op het ijs en zullen ook nog eens veel leren. Sluit de dag af met een van de speciale kinderfeestje menu’s en iedereen gaat tevreden naar huis.

Schaatsen zonder arrangement

Wil jij tijdens je feestje gewoon lekker kunnen schaatsen? Dan is het ook mogelijk om zelf je kinderfeestje te organiseren bij SilverDome. Jij en je vriendjes en vriendinnetjes kunnen dan vrij schaatsen tijdens de kidsdisco op woensdagmiddag of zaterdagmiddag. Combineer het schaatsen met een kinderfeestje menu en drink de hele middag onbeperkt limonade en sluit de dag af met lekkere frietjes.

Ontdek de mogelijkheden

Heb je speciale wensen voor jouw kinderfeestje bij SilverDome? Of ben je benieuwd naar wat wij nog meer te bieden hebben? Neem dan gerust contact met ons op. We kijken graag samen hoe we er een onvergetelijk kinderfeestje in Zoetermeer van kunnen maken. Wil je direct een kinderfeestje reserveren? Ook dat kan door ons een berichtje te sturen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de details door te spreken. Tot snel!

*Tijdens vakantieweken hanteren wij aangepaste tarieven.

Tickets voor het schaatsen zijn uitsluitend online verkrijgbaar klik hier om te bestellen