Kinderfeestje organiseren in SilverDome, Zoetermeer

Niets is zo leuk als jarig zijn, zeker als je je kinderfeestje door SilverDome in Zoetermeer laat organiseren! Onze mascotte Rico is ook regelmatig van de partij, zodat jouw kinderfeestje een middag wordt om nooit te vergeten!  Je hebt verschillende mogelijkheden voor het vieren van je kinderfeestje bij SilverDome.

NIEUW! All-in Kinderfeestje

Sinds kort hebben wij een exclusieve ruimte gecreëerd waar je in alle rust jouw kinderfeestje kan vieren. Voor slechts €13,50 per persoon ontvang je bij binnenkomst een gratis entreeticket incl. schaatshuur, een heerlijk kindermenu + presentje en natuurlijk een volledig gedecoreerde zaal.  Maar dat is niet alles, de jarige is uiteraard gratis!
Ons All-in arrangement is te boeken vanaf 6 personen. Mocht je de dag willen afsluiten met wat lekkers, hebben wij nu ook 10 speciale gepersonaliseerde cupcakes voor slechts €15!
Voor meer informatie en de voorwaardes kun je een email sturen naar info@silverdome.nl

Schaatsen tijdens je kinderfeestje?

De meeste kinderen willen lekker vrij en onbezorgd schaatsen. Een kinderfeestje organiseren bij SilverDome is daarom uitstekend mogelijk:

Wanneer: van 7 oktober 2021 t/m 24 maart 2022
Tijdstip: Woensdagmiddag 13:15-15:15  (kidsdisco), Zaterdag 13:30-15:15 (kidsdisco)
tarief: € 6,00*
Optioneel: schaatsen huren, per paar € 5,00, groepen op aanvraag of maak gebruik van de online combideal!
Helaas is door de Corona richtlijnen onze horeca tijdelijk gesloten, het is echter wel mogelijk om jouw eigen & drinken mee te nemen.
Lees hier alle informatie over het Publieksschaatsen en de richtlijnen rondom Covid-19

*Tijdens vakantieweken hanteren wij aangepaste tarieven.

Kinderfeestjes Schaatsles

Supercool! Op woensdagmiddag kun je een instructeur van Schaatsschool Zoetermeer reserveren voor een te coole schaatsles met jouw vriendjes en vriendinnetjes. Kosten zijn op aanvraag.

Tickets voor het schaatsen zijn uitsluitend online verkrijgbaar klik hier om te bestellen