Het schaatsseizoen is voorbij, maar we zijn nog steeds open voor allerlei leuke fun-activiteiten!

Vanaf

€ Prijs op aanvraag

per persoon

FUN

IJshockey Clinic

IJshockey Clinic

1 van de 100+ activiteiten

Is je bedrijf toe aan een originele en inspirerende teamdag of een actief bedrijfsuitje? Kom dan naar SilverDome voor een geweldige ijshockey clinic. Iedereen die ijshockey leuk vindt en tegen een stootje kan, kan meedoen met onze clinic. We delen je in groepen van ongeveer gelijk niveau in, zodat iedereen volledig in eigen tempo het ijshockey onder de knie krijgt en sluiten uiteraard af met een echte wedstrijd.

Informatie omtrent onze ijshockey clinics

  • Wanneer: van oktober t/m maart, beperkte beschikbaarheid in de avonden & weekenden!
  • Duur: vanaf 2,5 uur [1 uur ijstijd]
  • Voor wie: iedereen die kan schaatsen
  • Prijs: vanaf € 34,50 per persoon (minimaal 15 personen)
  • Optioneel: schaatsen huren, per paar € 6,50
v.a. 2,5 uur uur
Min. 15 personen

In het kort

v.a. 2,5 uur uur
Min. 15 personen
€ Prijs op aanvraag

per persoon

v.a. 2,5 uur uur
Min. 15 personnen

Maak je beleving compleet
door je arrangement zelf samen te stellen

No post IDs found in the custom field.

Wij staan klaar om jullie te helpen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag aan het juiste antwoord

Parkeren is geen probleem bij SilverDome Zoetermeer. Ons gratis parkeerterrein biedt plaats aan ruim 700 auto’s. Op een paar minuten loopafstand kun je ook terecht om te parkeren.

Op loopafstand van het SilverDome kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer. Randstadrail halte van Tuylpark is het dichtbij zijnde station. Kijk voor dienstregelingen en voor een vervoersadvies op de websites van de Nederlandse Spoorwegen: www.ns.nl en de algemene openbaar vervoer site: www.9292ov.nl.

Voor verloren voorwerpen kun je op werkdagen met onze receptie bellen: 079-330 50 00. Je kunt ook een email sturen: info@silverdome.nl
Tijdens het ijsseizoen hanteren we een gevonden voorwerpenbak bij ingang Noord. Rondom evenementen zullen we  u doorverwijzen naar de organisator van het evenement.

SilverDome is toegankelijk voor minder validen. Er is op de begane grond een invalidentoilet beschikbaar.

 Indien je in een rolstoel naar een evenement komt, kunt je zonder problemen naar de zaal vanuit de hoofdentree. Zowel de hoofdentree als de zaal zijn gelegen op de begane grond. Informeer altijd bij de organisator van het evenement naar de faciliteiten voor minder validen.  

SilverDome verhuurd zijn locatie veelal aan externe organisatoren. Alleen door de organisator / promotor officieel aan het SilverDome bevestigde evenementen worden op de website vermeld. Het gebeurt wel eens dat de organisator/artiest zich het recht voorbehoudt om de aankondiging van een concert als eerste op zijn of haar eigen site aan te kondigen. Blijf dus de website controleren om te kijken via welke officiële kaartverkoper je kaarten kunt kopen en wanneer de kaartvoorverkoop start

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties

Activiteit aanvragen

* ook in het zomerseizoen mogelijk