Zaal huren in SilverDome

Wilt u een zaal huren in Zoetermeer, bijvoorbeeld voor een verjaardag of een overige feestelijke gelegenheid? Of kies uit diverse evenementenlocaties de meest geschikte zaal. De te huren zalen hebben ieder een uniek karakter en zijn dankzij de strategische ligging van het SilverDome complex in Zoetermeer gemakkelijk bereikbaar.

Een zaal huren bij SilverDome in Zoetermeer voor een topverjaardag

SilverDome is een schaatsbaan en evenementenhal maar daarnaast kunt u ook een zaal huren. Het multifunctionele complex is een populaire locatie voor het huren van een zaal voor verjaardagen en partijen. Een zaal huren in Zoetermeer betekent goede bereikbaarheid via diverse uitvalswegen en meer dan genoeg parkeerruimte voor genodigden. Wanneer u bij SilverDome in Zoetermeer een zaal huurt, krijgen uw gasten namelijk toegang tot de ruim 700 gratis parkeerplekken rondom het gebouw. De te huren zalen in Zoetermeer hebben capaciteit voor diverse groepen.

De perfecte zaal huren in Zoetermeer

Voor welke gelegenheid wilt u een zaal huren? Wij hebben verschillende te huren zalen in Zoetermeer beschikbaar. Voor een ontspannen verjaardag van 50 tot 80 personen kunt u de Grandcafé Lutz zaal huren. Wilt u een grotere zaal huren? De Calgary Room heeft plaats voor 100 tot 150 personen en is ideaal voor een uitgebreide verjaardag. Bent u op zoek naar een zaal met een bepaald thema? Ons eventmanagementteam kan u tevens helpen bij de aankleding. Hetzelfde geldt voor de catering: u kunt een zaal huren waarbij u hapjes en drankjes zelf verzorgt of een van de arrangementen boeken. Wij helpen u een geslaagd evenement organiseren.

Een zaal huren met aanvullende faciliteiten

Goede muziek is onmisbaar voor een onvergetelijk feest. Voor een knallende verjaardag in Zoetermeer kunt u dan ook een zaal huren inclusief geluidsapparatuur. Wilt u een spectaculaire lichtshow neerzetten, videoboodschappen afspelen op ledschermen of een band laten optreden? On The Rocks is een audiovisueel paradijs en u kunt deze zaal huren voor een verjaardag. Deze zaal heeft alles wat er nodig is voor een fantastische verjaardag. Gasten gaan helemaal los onder de draaiende discoballen, voetjes van de vloer!

Een zaal huren voor uw verjaardag? Neem vrijblijvend contact op

Wilt u een zaal huren voor een verjaardag, receptie of jubileum? Dan wilt u natuurlijk een impressie van de zaal. Daarom bent u van harte welkom op locatie in Zoetermeer om te huren zalen te bezichtigen. Samen bespreken we de mogelijkheden voor uw verjaardagsfeest in Zoetermeer en welke zaal u hiervoor kunt huren. Zo kunt u namelijk ook een zaal in Zoetermeer huren én een activiteit boeken. Bent u benieuwd naar de verschillende opties en of een van de te huren zalen in Zoetermeer aan uw verwachtingen voldoet? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk hier ook de opties om één van onze vergaderruimtes te huren.

Event locatie huren?