Uit eten in Zoetermeer

Gezellig uit eten in Zoetermeer kan perfect bij SilverDome. Onze multifunctionele IJshal herbergt naast de ijsbaan ook verschillende horeca-gelegenheden. Ideaal wanneer je aansluitend op bijvoorbeeld een bedrijfsuitje, kinderfeestje of familieuitje wat wilt eten. Maar ook als u een zakelijke vergadering achter de rug heeft en onder het genot van een hapje en drankje de dag af wilt sluiten.

Eten in IJshal SilverDome

U kunt bij ons eten in een tweetal horeca-gelegenheden:

  • Grandcafé Ilili
    Het Grandcafé is op en top ontspannen! In een moderne maar eigentijdse ruimte komt je lekker tot rust en geniet je van onze kwalitatieve gerechten.
  • Sportsbar Hotwings
    De Sportsbar is Amerikaans ingericht waardoor je zich in de Amerikaanse ‘diners’ uit de jaren vijftig en zestig van de vorige eeuw waant!

Direct reserveren Bel 079-3305000

Lunch, Diner of High Tea

Afhankelijk van het tijdstip van de dag en van de gelegenheid kunt je gebruik maken van onze lunch– of dinermogelijkheden. Wanneer je met vrienden of vriendinnen een gezellige middag wilt organiseren, dan is de High Tea ook een aanrader!

Uit eten in Zoetermeer? Kom naar SilverDome!

U wilt graag uit eten in Zoetermeer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 079-3305000 of vul onderstaand formulier in. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!

Meer informatie aanvragen