Grandcafe Ilili: voor een zakelijke lunch of diner

Niet alleen bezoekers van onze ijsbaan komen in ons restaurant om lekker te eten en te drinken. Ook voor een zakelijke lunch of een zakelijk diner ben je bij Grandcafe Ilili aan het juiste adres. Iedereen geniet hier op en top van de ontspannen sfeer en de meest smaakvolle gerechten. De rustgevende ambiance zorgt ervoor dat je hier prima kunt vergaderen of overleggen. Bovendien is ons restaurant zeer goed bereikbaar en zijn er meer dan voldoende parkeerplaatsen voor de deur.

Uitgebreide kaart, gemoedelijke ambiance

De menukaart van Grandcafe Ilili is zeer gevarieerd. Qua wijn heb je de keuze uit een aantal speciaal voor jou geselecteerde wijnen die te vinden zijn op onze wijnkaart. Als je klanten uitnodigt om met jou in ons restaurant te komen lunchen of dineren, dan weet je zeker dat zij verrast zullen zijn door de sfeervolle omgeving en de gemoedelijke ambiance. Voeg daar de topservice in een sportieve omgeving aan toe en je zult begrijpen dat het hier altijd genieten is van een zakelijke lunch of diner. De ruimte van Grandcafe Ilili is verder fris en modern ingericht en beschikt tegelijkertijd ook over een zeer luxe uitstraling. De kleur wit in combinatie met aardse tinten en natuurlijke materialen zoals hout vindt je in het gehele restaurant terug.

Speciale groepsarrangementen

Natuurlijk kunt je bij ons je gerechten van de kaart bestellen, maar je geeft je zakenlunch nog net iets meer cachet mee als je vooraf een speciaal menu-arrangement door ons laat samenstellen. Geheel toegespitst op je eigen voorkeuren en wensen en altijd passend binnen je budget.

Uitgebreide menukaart

Wil je vooraf al weten wat voor soort gerechten je bij ons voorgeschoteld krijgt? Bekijk dan online onze menukaart en je hebt direct een compleet beeld. Ook onze selectie van wijnen kun je al inzien op onze wijnkaart.