Zakelijk lunchen en dineren in SilverDome

Bij SilverDome heb je meer dan voldoende mogelijkheden om zakelijk te komen lunchen of dineren. Ook beschikken wij over ideale locaties voor vergaderingen en recepties. Wie gaat voor wat meer luxe en uitstraling kiest voor Grandcafe Ilili. In Sportsbar Hot Wings is voornamelijk ruimte voor informele ontmoetingen onder het genot van typisch Amerikaanse gerechten. Welke omgeving je ook zoekt om te vergaderen of waar je ook van houdt op het gebied van eten en drinken: bij SilverDome vindt je het zeker terug. Bovendien zijn wij uitstekend bereikbaar en zijn er meer dan genoeg parkeerplaatsen voor de deur.

Grandcafe Ilili: sfeervolle uitstraling

Als je een bezoek brengt aan Grandcafe Ilili, dan wordt je verrast door de luxe uitstraling die hier heerst. Zeker in een omgeving waar flink gesport wordt, verwacht je niet direct deze sfeervolle inrichting en ambiance. Verder heb je de keuze uit allerlei heerlijke gerechten zodat je vast en zeker iets lekkers voorgeschoteld krijgt als je bij ons zakelijk komt dineren of lunchen. Je hebt ook de mogelijkheid om vooraf een speciaal menu voor uw gezelschap samen te laten stellen.

Sportsbar Hot Wings: informeel en gezellig

In Sportsbar Hot Wings heb je direct zicht op de ijshockeybaan zodat er vaak iets te beleven valt als je plaatsneemt in onze bar. De inrichting van de bar doet erg denken aan de bekende Amerikaanse diners van vroeger. Je hebt de keuze uit vele typisch Amerikaanse gerechten en hapjes op de kaart. Dit is misschien niet direct de locatie die je zou verwachten voor een zakelijke bespreking of lunch, maar jij en de rest van je gezelschap zullen positief verrast zijn door de gezellige sfeer die hier altijd heerst. Behalve voor een zakelijke lunch of diner is onze sportsbar ook uitermate geschikt voor een gezellige receptie of borrel.

Meer weten over onze horecavoorzieningen? Neem dan voor meer informatie contact met ons op.