Workshop Lipdub Maken

NIEUW |  Vanaf 1 november beschikbaar:  Lipdub Workshop

Een lipdub is een videoclip waarin een groep mensen in één take een liedje playbackt. De mensen nemen de playback van elkaar over en de camera volgt hen. Een workshop lipdub maken staat garant voor een dagdeel improvisatie, creativiteit, spontaniteit en hilariteit! U kiest zelf een locatie (dit kan zowel binnen als buiten zijn) en een lied. Aan de hand daarvan maken we een draaiboek waarin we suggesties doen voor de aankleding en attributen. In samenspraak verdelen we de groep van te voren in kleinere groepjes, in het draaiboek komt deze rolverdeling ook te staan.

Lipdub Workshop Reserveren?

Wil je ook met collega’s of als groepsuitje een leuke dag beleven door het spelen van de leukste teambuilding activiteiten in SilverDome? Aarzel dan niet langer en vul onderstaand formulier in of bel 079-3305000.

Prijzen

prijs 20 t/m 30 personen            € 59,95
prijs vanaf 31 personen              € 49,95

Direct informatie aanvragen Bel 079-3305000

Geniet van een hapje en drankje 

SilverDome heeft naast de activiteiten voldoende mogelijkheden voor een hapje en een drankje. In SilverDome zijn de restaurants Sportsbar Hotwings en Grandcafe Lutz gevestigd. Wil je je workshop combineren met een lekker buffet of een lunch? Bekijk hier alle mogelijkheden van onze horeca 

Aanvraagformulier