Kom gezellig schaatsen met de voorjaarsvakantie 19 t/m 23 februari tijdens Rico’s Winterfun!

3 leuke ideeën voor een uitje in winterse sferen

Thema's: 3 leuke ideeën voor een uitje in winterse sferen

Thema's: 3 leuke ideeën voor een uitje in winterse sferen

Pagina delen:

3 leuke ideeën voor een uitje in winterse sferen

Wie kan er nog meer niet wachten op de winter? Bij SilverDome zijn we al weken in de weer om het ijs weer klaar te maken voor verenigingen & publiek. En dat is niet alles: we hebben dit jaar nog veel meer leuke activiteiten op de agenda staan! Zien we jou binnenkort in Zoetermeer voor een uitje in winterse sferen? In dit artikel geven we je alvast 3 leuke ideeën om deze winter te doen.

Winter uitje 1: Bezoek een ijshockeywedstrijd

Vind jij het leuk om sportwedstrijden te zien maar ben je nog nooit naar een wedstrijd ijshockey geweest? Dan is dit voor jou een must-do uitje in winterse sferen! Een ijshockey wedstrijd staat garant voor spanning en adrenaline. Wedden dat jij niet op je stoel kunt blijven zitten? De start van het ijshockeyseizoen heeft door corona even op zich laten wachten, maar we staan in de startblokken voor wanneer het sein wordt gegeven. Houd onze agenda in de gaten zodat je op tijd jouw tickets kunt bemachtigen!

Onder de indruk van de skills van de ijshockeyers? Ontdek of jij talent hebt, en boek eens een ijshockey clinic. Leuk voor vriendengroepen of als bedrijfsuitje.

Winter uitje 2: Strijd tegen je vrienden in de Ice Games

Dit is een uitje dat je nergens anders zal vinden! Tijdens de Ice Games speel je in twee teams tegen elkaar meerdere grappige games op het ijs, zoals priksleeën, bowlen op het ijs, en levend sjoelen (zie jij het al voor je?). Bijkomen van alle hilariteit doe je na afloop in ons café, met een borrel- of dinerarrangement. De Ice Games zijn geschikt voor vriendengroepen of familie, maar ook als teambuildingsactiviteit tijdens een bedrijfsuitje in Zoetermeer. Dat is nog eens een origineel uitje in winterse sferen!

Winter uitje 3: Maak je eigen ijssculptuur

Houd jij wel van kou en ijs, maar heb je meer zin in een creatieve middag dan in een sportieve activiteit? Dan is onze workshop ijssculpturen echt iets voor jou! Deze activiteit vindt plaats in een speciale ruimte naast de ijsbaan waar jullie je lekker kunnen concentreren op je kunstwerk. De workshop ‘maak je eigen ijssculptuur’ is een uitje in winterse sferen voor het hele gezin! Vergeet niet om je warm aan te kleden, want tijdens het sculpturen beweeg je niet zoveel als bij een sportactiviteit. Als de ijssculpturen klaar zijn verwelkomen we jullie graag om op te warmen onder het genot van een lekker hapje en drankje in ons restaurant.

Heb jij ook zo’n zin in een gezellig dagje uit? Neem contact met ons op om jouw activiteit te reserveren. Ook eventuele vragen beantwoorden wij graag.

Neem contact met ons op

Wij staan klaar om jullie te helpen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag aan het juiste antwoord

Parkeren is geen probleem bij SilverDome Zoetermeer. Ons gratis parkeerterrein biedt plaats aan ruim 700 auto’s. Op een paar minuten loopafstand kun je ook terecht om te parkeren.

Op loopafstand van het SilverDome kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer. Randstadrail Halte van Tuylpark is het dichtstbijzijnde station. Kijk voor dienstregelingen en voor een vervoersadvies op de websites van de Nederlandse Spoorwegen: www.ns.nl en de algemene openbaar vervoer site: www.9292ov.nl.

Voor verloren voorwerpen kun je op werkdagen met onze receptie bellen: 079-330 50 00. Je kunt ook een email sturen: info@silverdome.nl waarna je eventueel kan worden doorverwezen naar de organisator van het evenement

Indien je in een rolstoel komt, kunt je zonder problemen naar de arena vanuit de hoofdentree. Zowel de hoofdentree als de zaal zijn gelegen op de begane grond. Er is op de begane grond een invalidentoilet beschikbaar. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties