Vier de kerstvakantie bij SilverDome met Rico’s IJspret!

Thema's: Winter Eindejaarsarrangement

Thema's: Winter Eindejaarsarrangement

Pagina delen:

Betreed het Winterwonderland van Zakelijk Plezier

Dromen van een onvergetelijke, sfeervolle en feestelijke zakelijke bijeenkomst tijdens de wintermaanden? Zoek niet verder!

Van 11 t/m 22 december transformeert SilverDome in een magisch Winterwonderland, speciaal ontworpen om de balans te vinden tussen bedrijfsplezier en de betoverende sfeer van de feestdagen. Ons exclusieve Winterarrangement belooft een ongeëvenaarde ervaring waar plezier, bedrijfssuccessen en kerstvreugde samenkomen.

IJspret en Bedrijfsprestaties

Grijp de kans om deel te nemen aan onze opwindende Ice Games of leer de kunst van het ‘Eisstockschiessen’. Ga met je hele team het ijs op voor een onvergetelijke schaatservaring. Maar dat is niet alles! We bieden jouw bedrijf ook de mogelijkheid om je eigen programma te organiseren in een van onze vele privézalen. Hier kun je inspirerende toespraken van de directeur houden, eindejaarsborrels vieren en de leukste fun-activiteiten spelen. Vergeet niet om je kerstpakketten uit te delen!

Culinaire Verwennerij

Laat je smaakpapillen verwennen in ons winterse foodcourt. Geniet van heerlijke winterse gerechten, rechtstreeks van de  BBQ smoker. Warm jezelf op met dampende koppen warme chocolademelk en glühwein. Proef de authentieke smaak van oliebollen en snert, en smul van verse broodjes Unox. Ons plein is versierd als een betoverend winterwonderland, compleet met sneeuwmachines, tenten, vuurkorven en kerstbomen.

Winters Eindejaarsarrangement– Ontvangstarrangement met cava of koffie/thee met koek– Gebruik van exclusieve zaal voor ontvangst / plenaire sessie / borrel– IJs-activiteit naar keuze: Ice Games / eisstockschiessen / vrijschaatsen – Lunchbuffet of Dinerbuffet: Winterse Oklahoma Smoker BBQ op winterplein in kerstthema– Fun-activiteit naar keuze; Jeu de Boules / Archery Tag / IJssculpturen – Borrelplank naar keuze tussen activiteiten– Overige consumpties op nacalculatieTe boeken vanaf 6 personen voor 75,00 p.p.

Reserveer je Plek in de Wintermagie

Mis deze kans niet om een buitengewone kerst- en eindejaarsbijeenkomst te organiseren die je medewerkers, klanten of partners nog jaren zullen herinneren. Reserveer nu je plek in ons Winterarrangement en beleef de perfecte mix van zakelijk plezier en magische feestdagen. Voor meer informatie mail ons naar evenementen@silverdome.nl of bel naar 079 330 5000.

Bij SilverDome verenigen we plezier en prestaties voor een betoverende winterervaring. Stap binnen in ons Winterwonderland en vier het seizoen van warmte, vreugde en zakelijk succes.

 

Neem contact met ons op

Wij staan klaar om jullie te helpen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag aan het juiste antwoord

Parkeren is geen probleem bij SilverDome Zoetermeer. Ons gratis parkeerterrein biedt plaats aan ruim 700 auto’s. Op een paar minuten loopafstand kun je ook terecht om te parkeren.

Op loopafstand van het SilverDome kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer. Randstadrail Halte van Tuylpark is het dichtstbijzijnde station. Kijk voor dienstregelingen en voor een vervoersadvies op de websites van de Nederlandse Spoorwegen: www.ns.nl en de algemene openbaar vervoer site: www.9292ov.nl.

Voor verloren voorwerpen kun je op werkdagen met onze receptie bellen: 079-330 50 00. Je kunt ook een email sturen: info@silverdome.nl waarna je eventueel kan worden doorverwezen naar de organisator van het evenement

Indien je in een rolstoel komt, kunt je zonder problemen naar de arena vanuit de hoofdentree. Zowel de hoofdentree als de zaal zijn gelegen op de begane grond. Er is op de begane grond een invalidentoilet beschikbaar. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties