Fun & Sports Winter

Een activiteiten programma vol sport en fun op maat! En dat volledig in winters thema! Wij gaan die uitdaging graag met jullie groep aan door een programma op maat aan te bieden.

Wat denk je bijvoorbeeld van een interactieve giga zeskamp met bijvoorbeeld o.a Winterse Rodeo als Slee, een besneeuwde klimwand of diverse houten spellen in winters thema.

En dat alles onder één en hetzelfde dak, namelijk in de Arena en op de Oval van het Silverdome! En wat nog mooier is, door dat alles indoor te plaatsen is en te koppelen met onze horeca-arrangementen ben je niet afhankelijk van weersinvloeden en hoef je je tijdens de dag niet verder te verplaatsen.

Voor deze uitdagende activiteiten werken wij samen met onze partner www.gaafverhuur.nl je kan dan ook op de site je ideale pakket aan activiteiten samenstellen. Wij zorgen vervolgens voor een prijsopgave (let op! aantrekkelijke kortingen!) op maat evenals de plaatsing en begeleiding.

Een kleine selectie van de meest gekozen spellen; *tip gebruik het zoekveld WINTER op de website www.gaafverhuur.nl voor een wintersoverzicht!

Rodeo Sleeo Simulator –  Neem plaats op onze simulator in thema  en blijf zo lang mogelijk zitten zonder de valmat te raken! 

IPS Back to Base – Team rood en groen strijden tegen elkaar op deze interactieve glijbaan. Klim omhoog en tik de schijven in jouw kleur zo snel mogelijk aan voor de meeste punten binnen de tijd! 

IPS Bungee Run – Dit spel gaat niet alleen om kracht maar vooral ook om uithoudings vermogen. De IPS schijven veranderen van kleur wanneer je loopt, dus wees op tijd! 

IPS Spellen Tafel – De interactieve variant op het wel bekende Wack A Mole spel van vroeger! neem plaats tegenover elkaar bij de tafel en tik binnen de tijd zoveel mogelijk schijven van jouw kleur aan voor de winst!

Bubble Voetbal – Speel in onze speciaal opgestelde boarding op het IJS(!) een of meerdere wedstrijden in toernooivorm en ga met de winst naar huis!  

IJsvoetbal – Schaatsen aan en voetballen maar! Op onze ijsvloer in de arena plaatsen we twee grote voetbalgoals en de bal ligt in het midden. Het start signaal klinkt en de westrijd is begonnen. Ervaar dit unieke spel! let wel, ijshockeybescherming is verplicht!

Curlen – Speel de stenen zo dicht mogelijk in het huis en neem deel aan onze speciale curlingclinics en toernooivormen!

Winterse Stormbaan – Speel tegen het andere team in estafettevorm dit parcours. Wie het snelste als groep over de stormbaan gaat wint deze uitdaging.

Houten Winterspellen – Diverse houten winterspellen. Van diverse ballengooispellen tot kerstmutsvangen. We stellen graag een pakket op maat voor jullie op!

Aanvraagformulier