Sport & Fun Events

Een activiteiten programma vol sport en fun op maat! Wij gaan die uitdaging graag met jullie groep aan door een programma op maat aan te bieden.

Wat denk je bijvoorbeeld van een interactieve giga zeskamp met bijvoorbeeld o.a een Bungeerun, IPS Back to base, Rodeo Simulator en als afsluiting het bedwingen van de langste inflatable stormbaan van de Randstad?

En dat alles onder één en hetzelfde dak, namelijk in de Arena en op de Oval van het Silverdome! En wat nog mooier is, door dat alles indoor te plaatsen is en te koppelen met onze horeca-arrangementen ben je niet afhankelijk van weersinvloeden en hoef je je tijdens de dag niet verder te verplaatsen.

Voor deze uitdagende activiteiten werken wij samen met onze partner www.gaafverhuur.nl je kan dan ook op de site je ideale pakket aan activiteiten samenstellen. Wij zorgen vervolgens voor een prijsopgave (let op! aantrekkelijke kortingen!) op maat evenals de plaatsing en begeleiding.

Een kleine selectie van de meest gekozen spellen;

Rodeo Simulator –  Neem plaats op onze simulator in thema (Western Stier, Winter Slee, Voetbal) en blijf zo lang mogelijk zitten zonder de valmat te raken! 

IPS Back to Base – Team rood en groen strijden tegen elkaar op deze interactieve glijbaan. Klim omhoog en tik de schijven in jouw kleur zo snel mogelijk aan voor de meeste punten binnen de tijd! 

IPS Bungee Run – Dit spel gaat niet alleen om kracht maar vooral ook om uithoudings vermogen. De IPS schijven veranderen van kleur wanneer je loopt, dus wees op tijd! 

IPS Spellen TafelDe interactieve variant op het wel bekende Wack A Mole spel van vroeger! neem plaats tegenover elkaar bij de tafel en tik binnen de tijd zoveel mogelijk schijven van jouw kleur aan voor de winst!

Bubble Voetbal – Speel in onze speciaal opgestelde boarding een of meerdere wedstrijden in toernooivorm en ga met de winst naar huis! 

Gladiatorenspel –  Op de middenstip van onze Arena hebben wij een speciaal spel voor jullie klaar staan. een tegen een nemen de deelnemers plaats op de pilaren en gaan als echte gladiatoren elkaar proberen op de valmat te krijgen zonder zelf te vallen!

Kussengevecht – Vroeger mening kussen door de slaapkamer gegooid? Dit is je kans om het dunnetjes over te doen! neem plaats op de ronde buis en zorg dat je deelnemer eerder er af glijdt dan jijzelf! 

Twistladder – Weleens op de kermis geweest!? Strijdt tegen elkaar om de bel zo snel mogelijk te laden luiden, maar pas op! de ladders draaien in de rondte op het moment dat je verder omhoog klimt. Wie het eerste de bel bereikt zonder te vallen is de winnaar!

Levend Tafelvoetbal – Uren in de kantine staan tafelvoetballen? Nu is het echte werk pas begonnen! neem plaats in onze boarding en hou je vast aan de buizen! speel over naar je teamgenoten om tot scoren te komen. wie het eerst bij de 5 is die wint! 

Rok Voetbal – Dribbelen zonder de bal te kunnen zien! het lijkt zo makkelijk, maar door de rok ben je continu de bal kwijt! Probeer op gevoel te scoren en de winst naar je toe te halen!

Knotshockey – Dit is de meest toegankelijke versie van het welbekende hockeyspel! met een zachte bal en soft-knotshockey-sticks kan je uithalen wat je wil! probeer de bal achter de keeper te werken, maar stiekem kan je ook je tegenstander een beuk(je) uitdelen!

Voetbalpoolen – Ben jij een echte kroegtijger? Dan heb je vast ook al menig uur gevuld met poolen? Nu dan een volgende uitdaging, zonder keu, maar nu mag je je voeten laten spreken! Een bekend concept, half tegen heel en als laatste de zwarte bal voor de winst

Volleybalboarding –  In deze speciale boarding is volleyballen voor iedereen toegankelijk! er zit namelijk een opblaasbare turnvloer in waardoor opspringen ineens een stuk makkelijker wordt en de mooiste wedstrijden kunnen worden gespeeld tegen elkaar. 

Sportboarding –  Lekker overdekt een sporttoernooi plannen? Bij ons kan dat! Wij plaatsen een of meerdere sportboardingen in onze Arena en verzorgen het toernooimanagement met een hapje en een drankje in de pauze!

 

Belangrijke informatie

  • Wanneer: van oktober  t/m maart, dag nader overeen te komen
  • Duur: 60-90 minuten
  • Voor wie: iedereen
  • Prijs:  € 22,50 – € 27,50 per persoon [afhankelijk van groepsgrootte]

Direct informatie aanvragen Bel 079-3305000

Sport & Fun event reserveren?

Wil je ook met collega’s een leuke dag beleven door het spelen van de leukste games in SilverDome? Aarzel dan niet langer en vul onderstaand formulier in of bel 079-3305000.

Aanvraagformulier