Skate en longboarding

Loopt alles op rolletjes? Bij het Silverdome wel! En wij nodigen jou uit dat met ons te ervaren! Samen met ervaren instructeurs op het gebied van diverse activiteiten rondom skaten leggen we je alle basisprincipes uit op een speciaal daarvoor gecreeerd parcours op onze Oval.

Of het nou voor een kinderfeestje is, een bedrijfsuitje of een dagje weg met vrienden; wij verzekeren je dat je een actieve daginvulling hebt. Iets wat je niet zomaar iedere dag doet!

Wij organiseren lessen voor jong en oud. Workshops voor zowel basisscholen als voortgezet onderwijs en geven longboardworkshops

Inline Skaten – Schaatsen maar dan in de zomer? bij ons kan dat net zo goed! op een speciaal parcours op onze oval brengen we je alle tricks bij op veilig en met plezier de weg op te gaan! Onder begeleiding hebben we ook de mooiste routes vanuit het Silverdome voor je uitgezet

Roller SkatenOld School rollerschaatsen? Wees welkom, wij hebben de materialen reeds voor je klaar liggen en je kan zo ons speciale parcours op. Ben je reeds gevorderd? Dan nodigen we je graag uit om net als echte kunstrijders onze Arena te betreden! 

Rollerdisco SkatenFan van schaatsen, skaten en muziek? Onze huisDJ maakt er samen met jullie een daadwerkelijke feest van! Verzoeknummers zijn meer dan welkom en laat je tijdens de disco verrassen door onze lichteffentenshows in de Arena. 

Skateboarden –  Speciaal voor de stoertjes onder ons nemen we je ook graag mee naar ons Skateboard parcours op onze Oval.  Speciaal met onze Tips & Tricks sessie nemen we je mee in de wereld van het skateboarden en zal je jezelf verbazen wanneer je over ons parcours rijdt met diverse Hindernissen en speciale Ramps! 

Longboarden –  Doe mee met de nieuwste trend op het gebied van skaten en stap op een van onze longboards. Onder begeleiding brengen we je de “kneepjes van het vak” bij en kan je een paar oefenrondes rijden op ons speciale parcour op de Oval, voordat we buiten de natuur in duiken voor speciale routes vanuit het Silverdome.

Belangrijke informatie

  • Wanneer: van oktober  t/m maart, dag nader overeen te komen
  • Duur: 60-90 minuten
  • Voor wie: iedereen
  • Prijs:  € 22,50 – € 27,50 per persoon [afhankelijk van groepsgrootte]

Direct informatie aanvragen Bel 079-3305000

skate en longboard event reserveren?

Wil je ook met collega’s een leuke dag beleven door het spelen van de leukste games in SilverDome? Aarzel dan niet langer en vul onderstaand formulier in of bel 079-3305000.

Aanvraagformulier