Break Events


Tussen het vergaderen door even stoom afblazen met creatieve of juist energieke activiteiten? Ons Break Events aanbod is uitstekend geschikt om een een compleet dagprogramma aan uw gasten te bieden!

Onderstaand hebben wij een kleine selectie gemaakt uit de vele mogelijkheden die wij kunnen aanbieden. Daarnaast is alles bespreekbaar en we denken graag mee!

Teamwork adventure – Diverse fysieke en mentale groepsactiviteiten waarbij samenwerking centraal staat. 

Bamboe building – Deelnemers bouwen torens tot wel 15 meter hoog, Piramides van wel 20 meter en bruggen om over heen te lopen van wel 15 meter breed en nog veel meer!

Schiet Varia / Boog schieten – Deelnemers schieten met pijlen op een doelwit en dat met een heuse kruisboog of  maak onder andere kennis met de oeroude blaaspijp, katapult en pijl en boog.

Touwbrug op locatie – Onze touwbrug parcoursen worden opgespannen tussen de pilaren van Silverdome of buiten tussen de bomen. Overwin je angsten door op grote hoogte samen te werken.

Sportmix Marathon – in  teamverband roulatie kennismaken met diverse sport & spelonderdelen.  Teams strijden tegen elkaar voor de eeuwige roem.

Voetbalmarathon – Latje Trappen met hoge hakken aan? Voetbalcurling op de ijsvloer. Doe mee met onze voetbalmarathon en ervaar de meest hilarische voetbalrariteiten in teamverband!

Zeskamp / Meerkamp – Klinkt “Het spel zonder grenzen” nog bekend? wij doen het dunnetjes over! Doe mee met onze meerkamp en strijdt in teamverband tegen elkaar voor de winst!

 

Belangrijke informatie

  • Wanneer: van oktober  t/m maart, dag nader overeen te komen
  • Duur: 60-90 minuten
  • Voor wie: iedereen
  • Prijs:  € 22,50 – € 27,50 per persoon [afhankelijk van groepsgrootte]

Direct informatie aanvragen Bel 079-3305000

skate en longboard event reserveren?

Wil je ook met collega’s een leuke dag beleven door het spelen van de leukste games in SilverDome? Aarzel dan niet langer en vul onderstaand formulier in of bel 079-3305000.

Aanvraagformulier