Abseilen en Tokkelen


Wist je dat Silverdome veel meer is dan alleen een schaatshal! Tegenwoordig kan je er zelfs abseilen of tokkelen. Let op! dit is wel alleen voor de echte durfals!

Onder begeleiding van gecertificeerde kliminstructeurs wordt je geïnstrueerd en in de klimgordels geholpen voor een of meerdere adrenaline opwekkende activiteiten! Teams motiveren elkaar en gaan de strijd aan tijdens de activiteiten om punten te verzamelen tijdens onze extra opdrachten.

Abseilen –  Stap over de rand van ons abseilplateau en ervaar het gevoel van spanning tot in het extreme! Ons abseilparcours is in twee gradaties beschikbaar onder begeleiding van onze kliminstructeurs. 12m langs de want of vanaf 16m vanuit de nok van het Silverdome!

Tokkelen – Hou je van hoogte en snelheid? Dan is onze abseilbaan echt iets voor jou! Vanaf de derde verdieping (meer dan 14m hoogte!) zweef je via onze lijn naar de overkant van onze Arena. Deze ervaring wil je niet missen!

Belangrijke informatie

  • Wanneer: van oktober  t/m maart, dag nader overeen te komen
  • Duur: 60-90 minuten
  • Voor wie: iedereen
  • Prijs:  € 22,50 – € 27,50 per persoon [afhankelijk van groepsgrootte]

Direct informatie aanvragen Bel 079-3305000

Abseilen of tokkelen reserveren?

Wil je ook met collega’s een leuke dag beleven door het spelen van de leukste games in SilverDome? Aarzel dan niet langer en vul onderstaand formulier in of bel 079-3305000.

Aanvraagformulier