IJsverenigingen Openen Schaatsseizoen in SilverDome

Op zaterdag 28 september hebben de Zoetermeerse thuisverenigingen van SilverDome gezamenlijk het schaatsseizoen 2019-2020 ingeluid met een feestelijke openingsshow op de ijshockeybaan, onder toeziend oog van wethoudster Ter Laak van de Gemeente Zoetermeer.

In een aaneengesloten reeks van demonstraties opende de showrijdsters van ZKV de IJsvogels de middag met een spectaculaire vlaggenshow, waarna diverse kunstrijd(st)ers van Stars on Ice een indrukwekkende kür reden en de shorttracktalenten van YVZ over het ijs flitste in een coole shorttrack demonstratie. Samen met de ijshockeyers van de Zoetermeer Panters Jeugd werd de middag afgesloten met een gezamenlijke iceBattle, waarin alle disciplines hun ijskunsten aan elkaar en het aanwezige publiek toonde!

Met deze kick off is het schaatsseizoen op de ijshockeybaan officieel geopend in SilverDome, dat met o.a. een gereviseerde machinekamer en de aanschaf van een nieuwe electrische Zamboni, uitkijkt naar een mooi schaatsseizoen. De Zoetermeerse ijsverenigingen zullen tot eind maart wekelijks op het ijs te vinden zijn en bieden voor nieuwkomers diverse mogelijkheden voor kennismakingslessen aan. Neem voor meer informatie hierover een kijkje op de websites van de verenigingen:

IJshockey Vereniging Zoetermeer Panters: www.panters.net
Kunstrijvereniging ZKV de IJsvogels: www.zkvdeijsvogels.nl
Kunstschaatsacademie Stars On Ice: www.starsonice.nl
Schaatsvereniging YVZ (o.a. shorttrack en jeugdschaatsen): www.yvz.nl