Kom gezellig schaatsen met de voorjaarsvakantie 19 t/m 23 februari tijdens Rico’s Winterfun!

Rico’s IJspret

Thema's: Rico’s IJspret

Thema's: Rico’s IJspret

Pagina delen:

Wij verwelkomen jou graag voor een onvergetelijke tijd op het ijs met Rico, onze vrolijke pinguïn mascotte op:

  • 19 februari t/m 23 februari 2024 11.00 – 15.30 uur 

Terwijl de winterse sfeer je omarmt, kun je veel meer dan alleen schaatsen! Van springen op het vrolijke springkussen tot het laten zetten van glinsterende glittertattoo’s, er is voor iedereen iets leuks te doen.

Schaatsclinics & Ice Games 

De pret houdt niet op! Naast de clinics is er een ontmoeting met Rico, en een scala aan andere spellen die op het ijs plaatsvinden. Kom ook gezellig tussendoor lekker opwarmen in onze Sportsbar Hotwings. Waar je kan genieten van heerlijke maaltijden en warme drankjes.

Tickets
We hebben speciale entree tickets voor een hele dag schaatsplezier voor slechts €8,00.
Of ga voor onze combi-deal van slechts €12,50, inclusief het entreeticket en de schaatshuur. Voor gezinnen hebben we een geweldige aanbieding: koop 4 tickets voor de prijs van 3. Een gezinsticket is €26,00! Schaatsen zijn ook apart te huur bij onze winkel voor €6,00 per paar. Het dragen van handschoenen tijdens het schaatsen is verplicht. Handschoenen zijn verkrijgbaar in de schaatswinkel.

Mis Rico’s IJspret: voorjaarsvakantie editie niet bij SilverDome. Het belooft een onvergetelijke vakantie-ervaring te worden voor jong en oud. We zien je graag op het ijs!

 

Neem contact met ons op

Wij staan klaar om jullie te helpen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag aan het juiste antwoord

Parkeren is geen probleem bij SilverDome Zoetermeer. Ons gratis parkeerterrein biedt plaats aan ruim 700 auto’s. Op een paar minuten loopafstand kun je ook terecht om te parkeren.

Op loopafstand van het SilverDome kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer. Randstadrail Halte van Tuylpark is het dichtstbijzijnde station. Kijk voor dienstregelingen en voor een vervoersadvies op de websites van de Nederlandse Spoorwegen: www.ns.nl en de algemene openbaar vervoer site: www.9292ov.nl.

Voor verloren voorwerpen kun je op werkdagen met onze receptie bellen: 079-330 50 00. Je kunt ook een email sturen: info@silverdome.nl waarna je eventueel kan worden doorverwezen naar de organisator van het evenement

Indien je in een rolstoel komt, kunt je zonder problemen naar de arena vanuit de hoofdentree. Zowel de hoofdentree als de zaal zijn gelegen op de begane grond. Er is op de begane grond een invalidentoilet beschikbaar. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties