Iedere vrijdagavond van 17.00 – 22.00 uur Rollerskate Disco!

Rico’s Spring Spektakel 2024!

Thema's: Rico’s Spring Spektakel 2024!

Thema's: Rico’s Spring Spektakel 2024!

Pagina delen:

Het is weer zover, dit jaar hebben we maar liefst 12 dagen springplezier!
Van 29 april t/m 10 mei toveren wij onze Arena om tot een waar Spring Spektakel. Elke dag springen, klauteren, dansen en natuurlijk lekker eten en drinken in SilverDome Zoetermeer. Onze enige echte mascotte Rico de pinguïn nodigt iedereen graag uit bij zijn speelparadijs. Met ruim 4900m2 aan speelplezier en tientallen springkussens zal het dit jaar weer het ultieme dagje uit van de meivakantie zijn.

Het Spring Spektakel is een initiatief in samenwerking met Gaaf Verhuur en SilverDome en het grootste indoor springkussen evenement dat wordt gehouden in Zuid Holland. Dit jaar is alweer de vijfde indoor editie bij SilverDome Zoetermeer en deze keer kunnen bezoekers uitsluitend via twee verschillende tijdsloten een ticket reserveren. Zo kunnen wij meer kinderen verwelkomen zonder dat het speelplezier verloren gaat. Kinderen kunnen op de volgende momenten gezellig komen spelen 10.00 – 14.00 uur & 12.00 – 16.00 uur.

Meer informatie over het springkussenfestival is te vinden via http://www.spring-spektakel.nl/

 

Neem contact met ons op

Wij staan klaar om jullie te helpen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag aan het juiste antwoord

Parkeren is geen probleem bij SilverDome Zoetermeer. Ons gratis parkeerterrein biedt plaats aan ruim 700 auto’s. Op een paar minuten loopafstand kun je ook terecht om te parkeren.

Op loopafstand van het SilverDome kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer. Randstadrail Halte van Tuylpark is het dichtstbijzijnde station. Kijk voor dienstregelingen en voor een vervoersadvies op de websites van de Nederlandse Spoorwegen: www.ns.nl en de algemene openbaar vervoer site: www.9292ov.nl.

Voor verloren voorwerpen kun je op werkdagen met onze receptie bellen: 079-330 50 00. Je kunt ook een email sturen: info@silverdome.nl waarna je eventueel kan worden doorverwezen naar de organisator van het evenement

Indien je in een rolstoel komt, kunt je zonder problemen naar de arena vanuit de hoofdentree. Zowel de hoofdentree als de zaal zijn gelegen op de begane grond. Er is op de begane grond een invalidentoilet beschikbaar. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties