Eten & Drinken in SilverDome

Thema's: Eten & Drinken in SilverDome

Thema's: Eten & Drinken in SilverDome

Pagina delen:

Een geslaagd uitje is natuurlijk niet compleet zonder onze veelzijdige horeca arrangementen, bekijk hiervoor onze Eten & Drinken pagina voor het complete assortiment. Graag nemen wij u mee hoe uw dag in SilverDome er uit kan zien:

Wij verwelkomen uw gezelschap met een heerlijk koffie ontvangstarrangement. Vervolgens beginnen jullie aan de meeting in één van onze te huren vergaderzalen met een aanvullend vergaderarrangement, waarbij wij tussendoor de mogelijkheid aanbieden om te genieten van onze heerlijke Lunch Deluxe. Na deelname aan één van onze Fun teambuildingactiviteiten is het tijd voor een borrel en heerlijk dinerbuffet  in één van onze unieke en trendy zalen. Sluit tot slot de dag gezellig af met een Pubquiz of een feestavond!

Zit er geen arrangement voor tussen? Geen probleem! Wij stellen graag een arrangement op maat op voor uw gezelschap!

Neem contact met ons op

Wij staan klaar om jullie te helpen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag aan het juiste antwoord

Parkeren is geen probleem bij SilverDome Zoetermeer. Ons gratis parkeerterrein biedt plaats aan ruim 700 auto’s. Op een paar minuten loopafstand kun je ook terecht om te parkeren.

Op loopafstand van het SilverDome kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer. Randstadrail Halte van Tuylpark is het dichtstbijzijnde station. Kijk voor dienstregelingen en voor een vervoersadvies op de websites van de Nederlandse Spoorwegen: www.ns.nl en de algemene openbaar vervoer site: www.9292ov.nl.

Voor verloren voorwerpen kun je op werkdagen met onze receptie bellen: 079-330 50 00. Je kunt ook een email sturen: info@silverdome.nl waarna je eventueel kan worden doorverwezen naar de organisator van het evenement

Indien je in een rolstoel komt, kunt je zonder problemen naar de arena vanuit de hoofdentree. Zowel de hoofdentree als de zaal zijn gelegen op de begane grond. Er is op de begane grond een invalidentoilet beschikbaar. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties