Het schaatsseizoen is voorbij, maar we zijn nog steeds open voor allerlei leuke fun-activiteiten!

5 kinderfeestjes in SilverDome, ook in de zomer!

5 kinderfeestjes in SilverDome, ook in de zomer!

Pagina delen:

We hebben 5 leuke tips voor een kinderfeestje in de regio Den Haag bij SilverDome Zoetermeer:

1. Dolle Boules Kidsparty: Jeu de Boules

Wie zegt dat Jeu de Boules alleen voor volwassenen is? Ons team staat klaar om er van jouw kinderfeestje een dolle boel van te maken. Wat dacht je van een gezellige ruimte met kleurrijke lampionnen, lichtjes, diverse leuke spelletjes maar vooral 4 jeu de boules banen met speciale kinder-ballen. Laat de ballen maar rollen en neem het op tegen je vriendjes & vriendinnetjes (t/m 10 jaar). Vanaf €8,95 per persoon!

2. Outdoor Footgolf

Je speelt Footgolf ook wel voetgolf genoemd, gewoon lekker met je voeten en probeert de bal in zo min mogelijk schoten in de hole te krijgen.  De aftrap zal plaatsvinden in SilverDome, waarna je naar buitentrekt in het naastgelegen van Tuylpark. Bij regen speel je binnen. Er wordt gespeeld in een groep van maximaal 8 personen. Je kunt er voor kiezen om alleen te spelen, maar ook als teams tegen elkaar.  Vanaf € 8,95 per persoon!

3. Codekrakers Vlucht 523 : Escape Kinderfeestje

Een escape box kinderfeest is echt een goed kinderfeest idee omdat het voor iedereen leuk is. Alle kinderen gaan samen fanatiek op in de escape room beleving. Jongens en meisjes werken samen vanaf de leeftijd vanaf 9 jaar. Tijdens Vlucht 523 valt plotseling de stroom uit, en laat nou net monteur Bob nog op het vliegveld zijn achtergebleven. Lukt het de kinderen om samen het vliegtuig op tijd te repareren?  Vanaf € 17,95 per persoon.

4. Lasergame Light Battle

Lasergamen is één van de populaire kinderfeestjes. In onze battle arena gaan de lichten uit en de lasers aan, waarna je  in teams tegen elkaar of ieder voor zich kan spelen. Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Vanaf € 8,95 per persoon!

5.  IJshockey Minigolf

Ook in  het zomerseizoen kun je ijshockeyen in SilverDome, op onze articficial vloer speel je ijshockey mini golf  op de 9 verschillende holes, maar dan op het kunst ijs mét een ijshockeystick. Show de ijshockeyskills op dit coole parcours! Vanaf € 8,95 per persoon

Kies voor een arrangement inclusief eten

Na de activiteit hebben de kids vast trek in een lekkere maaltijd. In onze Sportsbar is er de keuze uit diverse kids-menu’s inclusief onbeperkt limonade en een cadeautje voor de jarige. Vraag naar de mogelijkheden!

Combineer meerdere activiteiten!

Maak het feestje extra lang, door meerdere activiteiten te combineren  en ontvang bovendien extra korting op de activiteiten!

Neem contact met ons op

Wij staan klaar om jullie te helpen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag aan het juiste antwoord

Parkeren is geen probleem bij SilverDome Zoetermeer. Ons gratis parkeerterrein biedt plaats aan ruim 700 auto’s. Op een paar minuten loopafstand kun je ook terecht om te parkeren.

Op loopafstand van het SilverDome kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer. Randstadrail Halte van Tuylpark is het dichtstbijzijnde station. Kijk voor dienstregelingen en voor een vervoersadvies op de websites van de Nederlandse Spoorwegen: www.ns.nl en de algemene openbaar vervoer site: www.9292ov.nl.

Voor verloren voorwerpen kun je op werkdagen met onze receptie bellen: 079-330 50 00. Je kunt ook een email sturen: info@silverdome.nl waarna je eventueel kan worden doorverwezen naar de organisator van het evenement

Indien je in een rolstoel komt, kunt je zonder problemen naar de arena vanuit de hoofdentree. Zowel de hoofdentree als de zaal zijn gelegen op de begane grond. Er is op de begane grond een invalidentoilet beschikbaar. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties