Iedere vrijdagavond van 18.00 – 23.00 uur Rollerskate Disco!

Rico’s Spring Spektakel

Pagina delen:

Een compleet dagje uit in de meivakantie beleef je met Rico´s Spring Spektakel bij SilverDome!


Het is weer zover een hele week speelplezier! Van 30 april tot en met 5 mei 2023 zullen wij 6 dagen lang onze Arena omtoveren tot een waar Spring Spektakel. Elke dag springen, klauteren, dansen en natuurlijk lekker eten en drinken in SilverDome Zoetermeer. Onze enige echte mascotte Rico de pinguïn nodigt iedereen graag uit bij zijn speelparadijs. Met ruim 4900m2 aan speelplezier en tientallen springkussens zal het dit jaar weer het ultieme dagje uit van de meivakantie zijn.

Het Spring Spektakel is een initiatief in samenwerking met Gaaf Verhuur en SilverDome en het grootste indoor springkussen evenement dat wordt gehouden in Zuid Holland. Dit jaar is alweer de vierde indoor editie bij SilverDome Zoetermeer en deze keer kunnen bezoekers uitsluitend via drie verschillende tijdsloten een ticket reserveren. Zo kunnen wij meer kinderen verwelkomen zonder dat het speelplezier verloren gaat. Kinderen kunnen op de volgende momenten gezellig komen spelen 10.00 – 13.00 / 12.00 – 15.00 / 14.00 – 17.00 uur.

 

 

Rico  pakt uit met extra entertainment

Ons doel is vermaak voor alle kinderen van 1 tot en met 12 jaar én onbezorgd genieten voor de ouders/verzorgers. Naast dat iedereen zich uiteraard kan uitleven en vermaken op allerlei soorten springtoestellen, zal Rico er deze editie een echt feestje van maken. Er zullen onder andere verschillende TV-karakters op bezoek komen voor een meet & greet, zondag 30 april treedt de enige echte Sweet April op met allerlei leuke liedjes van o.a. k3 en zullen de overige dagen Loek & Lia alle kinderen verrassen met hun grappige goochelacts. Naast het springen kan je ook terecht bij de schminkkraam en hebben wij een exclusieve peuterzone voor alle kleintjes.

Lekker(s) smikkelen!

Van al dat springen krijg je natuurlijk trek, maar geen zorgen in onze Amerikaanse Sportsbar Hotwings kan je terecht voor een Rico Menu en allerlei snacks. Wil je liever voor snel tussendoortje gaan dan is er in de Arena een aantrekkelijk smulpakket incl. verassing verkrijgbaar. Ook dit jaar toveren wij onze winkel weer om tot een snoepwinkel met o.a. popcorn en suikerspin en kan men in de hal ook heerlijke poffertjes bestellen. Kortom een compleet dagje uit voor jong & oud!

Tickets

De tickets voor kinderen van 1 t/m jaar 12 zijn voor slechts €9,95 verkrijgbaar en per volwassenen/begeleider betaalt men €4,50 incl. één koffie/thee consumptie. Kinderen tot 1 jaar hebben gratis entree. We bieden ook korting aan voor bezoekers met een stadspas. Bestel hier tickets.

 

Wij staan klaar om jullie te helpen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag aan het juiste antwoord

Parkeren is geen probleem bij SilverDome Zoetermeer. Ons gratis parkeerterrein biedt plaats aan ruim 700 auto’s. Op een paar minuten loopafstand kun je ook terecht om te parkeren.

Op loopafstand van SilverDome kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer. Randstadrail halte van Tuyllpark is het dichtstbijzijnde station. Kijk voor dienstregelingen en voor een vervoersadvies op de websites van de Nederlandse Spoorwegen: www.ns.nl en de algemene openbaar vervoer site: www.9292ov.nl

Voor verloren voorwerpen kun je op werkdagen met onze receptie bellen: 079-330 50 00. Je kunt ook een email sturen: info@silverdome.nl
Tijdens het ijsseizoen hanteren we een gevonden voorwerpenbak bij ingang Noord. Rondom evenementen zullen we  u doorverwijzen naar de organisator van het evenement.

SilverDome is toegankelijk voor minder validen. Er is op de begane grond een invalidentoilet beschikbaar.

Indien je in een rolstoel naar een evenement komt, kan je zonder problemen naar de zaal vanuit de hoofdentree. Zowel de hoofdentree als de zaal zijn gelegen op de begane grond. Informeer altijd bij de organisator van het evenement naar de faciliteiten voor minder validen. 

SilverDome verhuurt zijn locatie veelal aan externe organisatoren. Alleen door de organisator / promotor officieel aan SilverDome bevestigde evenementen worden op de website vermeld. Het gebeurt wel eens dat de organisator/artiest zich het recht voorbehoudt om de aankondiging van een concert als eerste op zijn of haar eigen site aan te kondigen. Blijf dus de website controleren om te kijken via welke officiële kaartverkoper je kaarten kunt kopen en wanneer de kaartvoorverkoop start

Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Bekijk onze nieuwsartikelen voor tips en inspiratie:

OranjeDome: Familie Festival!

OranjeDome: Familie Festival!

OranjeDome is hét ultieme Family Event waar sport en gezelligheid samenkomen! Ter ere van de eerste EK-wedstrijd en als eerbetoon aan…
Friday Fun: Rollerskate het weekend in!

Friday Fun: Rollerskate het weekend in!

Friday Fun: Rollerskate het weekend in! We gaan iets nieuws doen in SilverDome….Op vrijdagavond openen we de deuren van onze…
Rico's Spring Spektakel 2024!

Rico's Spring Spektakel 2024!

Het is weer zover, dit jaar hebben we maar liefst 12 dagen springplezier! Van 29 april t/m 10 mei toveren…

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties