Teamweekend organiseren met 3 gave activiteiten!

Is jullie team er ook zo aan toe om weer eens gezellige tijd met elkaar door te brengen? Of je nu met een sportteam, een vriendenteam of een groep collega’s bent; de kans is groot dat jullie elkaar het afgelopen jaar te weinig hebben gezien. Hoog tijd dus, om de onderlinge banden te versterken tijdens een teamuitje met leuke activiteiten. Iedereen staat te springen na zo’n lange periode thuiszitten en een dag is eigenlijk te kort om bij te praten… Waarom kiezen jullie er niet voor om een teamweekend te organiseren? Met deze 3 gave activiteiten vliegt het weekend voorbij.

1. Laat je gaan tijdens een karaoke avond

Het leukste aan een teamweekend, is dat je jouw collega’s op een totaal andere manier leert kennen. Kies voor leuke teambuilding uitjes die totaal niks te maken hebben met jullie werk, zoals bijvoorbeeld karaoke. Het zal best spannend zijn om voor het eerst voor en met je collega’s een lied te gaan zingen, maar na enkele minuten is die spanning er vanaf en beleven jullie de gezelligste avond in tijden. Over een geslaagde karaoke avond zal nog jaren worden nagepraat op de werkvloer!

2. Een sportevenement organiseren met je team

Zeg eens eerlijk: jij hebt het afgelopen jaar toch ook te veel stil gezeten? Hoe leuk zou het zijn om een professioneel sportevenement te organiseren met jouw team? Het evenemententeam van Silverdome is gespecialiseerd in het organiseren van indoor en outdoor sport toernooien. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een sporten op het ijs, zoals schaatsen, ijshockey, curling of een Ice Games toernooi. Ook het opbouwen van een professionele tennisbaan behoort tot de mogelijkheden. Al vele topsporters gingen je voor! Een sportevenement organiseren is maatwerk. We passen de grootte en activiteiten aan op jouw evenement.

3. Organiseer een teamweekend vol leerzame workshops

Wil jij je teamweekend vullen met leerzame activiteiten waarin het team niet alleen samenwerkt, maar ook een goede dosis plezier beleeft? Begin het weekend met een bijeenkomst in één van onze vergaderzalen en sluit af met een dag vol plezier. Onze workshops in Zoetermeer bieden eindeloze mogelijkheden voor een weekend vullend programma. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om sportactiviteiten, zoals een clinic schaatsen of ijshockey, te combineren met een pubquiz of inscape challenge. Of wat dacht u van een workshop ijssculpturen? Jullie sluiten de samen af met een hapje en drankje op locatie.

Kunnen wij jou helpen bij de organisatie van uw teamweekend vol gave activiteiten? Ons evenemententeam staat klaar mee te denken. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.