Teambuilding in SilverDome, Zoetermeer

Ben je op zoek naar een geschikte locatie voor niet alleen een heel gezellig maar ook een leerzaam teambuilding uitje? In SilverDome te Zoetermeer heb je verschillende mogelijkheden om een actieve dag met je personeel optimaal in te vullen. Werk samen op het ijs aan leuke opdrachten of strijd tegen elkaar in allerlei wedstrijden die met de schaatssport te maken hebben: teambuilding op het ijs is uniek en origineel. Leer je collega’s tijdens deze teamdag op een andere manier kennen en zorg samen met ons voor een onvergetelijke dag op en om het ijs. En na al dat sporten en bewegen is het natuurlijk heerlijk bijkomen in ons restaurant of in onze bar.

Onze teambuilding-activiteiten

Misschien heb je al vaker een dag voor teambuilding met je personeel gehad, maar de kans is klein dat dit op het ijs plaatsvond. Onze unieke locatie zorgt voor een geweldige dag met je medewerkers waar nog lang over nagepraat zal worden. Hieronder een kort overzicht van enkele mogelijkheden:

  • Ice Games | min. 15 personen – € vanaf € 27,50 p.p. (aanrader!)
  • Ijshockey clinic | min. 15 personen – € 34,50 p.p.
  • Curling clinic | €275 per baan. (10 personen per baan)
  • Schaatsclinic | min. 15 personen – € op aanvraag.

Direct informatie aanvragen 079-3305000

Sluit de teamdag af met lekker eten en drinken

Ook op het gebied van eten en drinken ben je in SilverDome op de juiste plek beland. We hebben de beschikking over zowel een Sportsbar als een Grandcafe, dus je kunt zelf kiezen op welke manier je met je personeelsteam wilt gaan eten. Ga je voor de gezelligheid en uitstraling van de in Amerikaanse stijl ingerichte sportsbar Hot Wings, of kies je een iets luxere variant met de lekkerste gerechten en wijnen in Grandcafe Ilili?

Teambuilding op locatie bij SilverDome?

Wil je meer informatie ontvangen over de verschillende arrangementen die wij aanbieden of wil je in samenspraak met ons een speciaal arrangement voor je bedrijf samenstellen? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Aanvraagformulier