Spelsterrenslag Teamchallenge

[Slides]

NIEUW |  Vanaf 1 november beschikbaar:  Spelsterrenslag Teamchallenge

Groot geworden op tv en altijd populair gebleven door de enorme succesformule die het spel nou eenmaal is! De spelsterrenslag, ofwel de aloude zeskamp, blijft leuk om te doen en leuk om naar te kijken. U en al uw collega′s kunnen er nu eens echt aan deelnemen. Vermaak, gezelligheid en samenwerking staan voorop.

De activiteiten kunnen zo uit worden gekozen dat er behalve een ludieke invulling ook een competitie ontstaat op basis van snelheid en inzicht. Hierdoor ontstaat een aangename mix van plezier en samenwerking, waarbij we de onderdelen afstemmen op uw groep door uit te gaan van de minst sportieve deelnemer. Hierdoor zijn de spellen voor iedereen te doen en voor iedereen aantrekkelijk. Jong of oud, sportief of a-sportief, iedereen kan zijn bijdrage leveren! En voor wie helemaal niet wil of niet kan deelnemen is er altijd nog de rol van teamcaptain. In dit spelprogramma wordt elke activiteit in twee series/manches gespeeld. Hierdoor is steeds de helft van het aantal teams actief bezig, terwijl de andere helft even op adem kan komen, een drankje kan gaan drinken of de andere teams kan aanmoedigen.

Spelsterrenslag Teamchallenge Reserveren?

Wil je ook met collega’s of als groepsuitje een leuke dag beleven door het spelen van de leukste teambuilding activiteiten in SilverDome? Aarzel dan niet langer en vul onderstaand formulier in of bel 079-3305000.

Direct informatie aanvragen Bel 079-3305000

Geniet van een hapje en drankje 

SilverDome heeft naast de activiteiten voldoende mogelijkheden voor een hapje en een drankje. In SilverDome zijn de restaurants Sportsbar Hotwings en Grandcafe Lutz gevestigd. Wil je je workshop combineren met een lekker buffet of een lunch? Bekijk hier alle mogelijkheden van onze horeca 

Aanvraagformulier