Smeltweekend 26 & 27 maart

Helaas komt het einde van ons schaatsseizoen alweer in zicht, maar dat doen we natuurlijk niet zonder feest! Het schaatsseizoen in de SilverDome wordt in het weekend van 26 en 27 maart feestelijk afgesloten met onder andere een Smeltfeest en een Après-ski Schaatsdisco. Natuurlijk kun je ook gewoon komen vrijschaatsen. Voor alle leeftijden is de toegang slechts 4 euro per persoon (inclusief alle activiteiten!).

Dagprogramma zaterdag 26 maart

14.00 – 16.00 uur Publieksschaatsen Oval (> bestel je ticket hier)
17.15 – 20.00 uur Smeltfeest met springkussens op het speelplein, vrijschaatsen en te gekke Smeltactiviteiten zoals Schaatsvolleybal op de ijshockeybaan
20.00 – 23.00 uur Après-Ski Schaatsdisco op de ijshockeybaan
(> bestel je Smeltfeest & Disco Combiticket ticket hier)

Dagprogramma zondag 27 maart

12.00 – 18.00 uur Publieksschaatsen Oval (> bestel je ticket hier).
18.00 uur Machines gaan uit!
Ticket-button

Onbeperkt Smeltbuffet

Iedereen die op zaterdag 26 maart een hapje wil blijven eten is van harte welkom in Sportsbar Hotwings voor het Smeltbuffet. Voor slechts € 7,50 euro per persoon kan iedereen genieten van o.a. stamppotten en pasta’s. Reserveren vooraf is niet verplicht maar wel gewenst, dit kan via arrangementen@silverdome.nl.

Bestel nu je ticket online!

Handig! Bestel je ticket alvast online en voorkom wachten bij de kassa! Wij bieden je dit weekend 2 opties voor maar 4 euro per persoon!

  • Publieksschaatsen € 4,- per persoon (alle leeftijden op 26 of 27 maart). Bestel nu
  • Smeltfeest & Disco Combiticket € 4,- per persoon (alle leeftijden op 26 maart). > Bestel nu

Kom je met je familie schaatsen? Bestel dan hier 4 tickets voor de prijs van 3
(
deze aanbieding is alleen online verkrijgbaar)

Leuke Familietip voor Eerste Paasdag!

Speciaal voor families hebben we een familieticket samengesteld. Je kunt komen schaatsen met 4 personen voor de prijs van 3 personen! Dit ticket is alleen online verkrijgbaar en geldig tijdens de publieksuren van het Smeltweekend van 26 & 27 maart! Leuk als uitje op Eerste Paasdag! > Bestel je familieticket hier