S(mart) D(istance) 1,5 meter Games

Juist in deze moeilijke tijd is het belangrijk om leuke dingen te blijven doen met je collega’s. Daarom hebben we speciaal een aantal Games op gepaste afstand samengesteld. Je kan ze nu al boeken voor straks als we weer binnen open mogen in de anderhalve meter samenleving. En om het nog makkelijker te maken hebben wij de onderstaande games als meerkamp in drie varianten gesplitst:  Populair Games | Competition Games | Sport Games

Neem contact met ons op voor meer informatie en samen bespreken wij de mogelijkheden!

Direct informatie aanvragen Bel 079-3305000

Een greep uit de mogelijke activiteiten:

Levend tafelvoetbal
Zelf als voetbalspeler met je team in het veld ‘tafelvoetbal’ spelen. Het spel staat garant voor een hoop plezier en competitiviteit en zal een blikvanger zijn op uw (bedrijfs) evenement. Bij levend tafelvoetbal zitten de deelnemers vast aan de ‘stangen’ met genoeg afstand van elkaar; net zoals de poppetjes van een echt tafelvoetbalspel.

Bubble voetbal
Bij bubble voetbal zit je met je bovenlijf in een opblaasbare bal. Vervolgens ga je in twee teams strijden om de meeste goals. Maar omdat je veilig in je eigen bubbelbal zit, kun je tegen elkaar opbotsen en elkaar om ver lopen om een nieuw doelpunt te verhinderen!

Letterpakken
Het letterpakken spel is bekend van het televisieprogramma ‘’ De jongens tegen de meisjes’’. De quizmaster stelt vragen, waarop de vier personen in de letterpakken en hun teamleden het antwoord mogen geven. Toon zoveel mogelijk woorden binnen de tijd!

Trekrodeo
Neem plaats op de motor blijf er zo lang mogelijk op zitten terwijl jouw collega’s of je eraf proberen te schudden door middel van de vier touwen!

Archery Tag
Speciaal voor jouw groep bouwen wij onze Arena om tot een echte Battlefield. Op dit veld strijd je in teams tegen elkaar om targets te raken, je vlag te verdedigen, je VIP te verplaatsen en uiteindelijk de overwinning over de streep te trekken!

Catch the ball
Doel van het spel is om zoveel mogelijk voetballen door middel van balken en een ruime afstand aan elkaar over te geven, zonder dat de bal valt. De ballen vallen worden verzameld en het team met de meeste ballen in een korte tijd wint!

Minefield
Door middel van een groot parcour dat door de hal is gelegd, is het de bedoeling dat twee teams geblindoekt en tegelijkertijd het parcour afleggen. Vertrouw op jouw collega en ga als eerste naar de finish!

S(mart) D(istance) 1.5m Games reserveren?

Wil je ook met collega’s een leuke dag beleven door het spelen van de leukste teambuilding activiteiten in SilverDome? Aarzel dan niet langer en vul onderstaand formulier in of bel 079-3305000.

Aanvraagformulier