Sinterklaas in SilverDome

Sinterklaas zal de komende weken niet stilletjes voorbij de SilverDome rijden, want ook dit schaatsseizoen zijn er diverse Sinterklaas activiteiten te beleven:

Zet je eigen knutselschoen!

Wist je dat je dit jaar je knutselschoen kunt zetten in SilverDome? Download de knutselschoen, kleur deze in en breng je schoen voor eind November langs bij SilverDome.  In de Schaatswinkel hebben we een speciale Sinterklaas knutseltafel staan, dus je kunt ook gerust tussen het schaatsen door komen knutselen. Let op: de knutselschoenen kunnen tot 1 december worden gezet bij de receptie SilverDome. Hierna kunnen ze worden opgehaald!

Woensdag 28 November: Sint Kidmiddag

Op woensdag is het altijd kidsmiddag in de SilverDome, maar op 28 november wordt deze middag wel heel speciaal. Naast dat er van alles te doen is op en rond het ijs verwachten we namelijk een bezoek van de Goedheiligman en zijn pieten. Tijdens deze middag kun je vanaf 14:30 uur een eigen Schaatspietendiploma behalen, Swingen op de gezelligste Sintliedjes  en natuurlijk op de foto met de Sinterklaas.

Koop je ticket online voor deze Kidsmiddag en met de kortingscodes SINTKIDS  krijg je € 1,00 online korting cadeau van Sinterklaas

5 December Schaatsen voor 5 Euro!

Ben jij op 5 december na het Sinterklaas bezoek op school of het uitpakken van de surprises in de klas, ook vrij in de middag? Kom dan tot 18:00 gezellig  SinterSchaatsen op de oval in SilverDome!

De Sint heeft een cool prijsje geregeld, want de entree voor het Publieksschaatsen is op 5 december slechts 5 euro per persoon voor alle leeftijden. Koop je Sinterkaart aan de Kassa!