SilverDome tijdelijke vaccinatielocatie

Sinds maandag 12 april zijn wij een tijdelijke vaccinatielocatie voor de GGD Haaglanden.
De vaccinatielocatie is zeven dagen per week open, in eerste instantie van 9.00 tot 17.00 uur. Hierbij gaat het om de in- en uitgang West. Mogelijk worden de openingstijden verruimd als er meer mensen per dag kunnen worden gevaccineerd. In dat geval is SilverDome open van 8.00 tot 20.00 uur.

Vaccineren uitsluitend op afspraak
Mensen kunnen zich alleen op afspraak laten vaccineren. Iemand die van de huisarts, werkgever of van het RIVM een uitnodiging heeft gekregen voor een coronavaccinatie bij de GGD. Maakt een afspraak via het landelijke telefoonnummer 0800 70 70. Bij het maken van de afspraak kan degene – op basis van beschikbaarheid – zelf kiezen naar welke locatie hij/zij gaat.

Bereikbaarheid
Parkeren is gratis en kan voor de deur (op eigen terrein). Voor openbaar vervoer kan gebruik worden gemaakt van randstadrail halte Van Tuylpark Lansingerland. Ook is de locatie goed bereikbaar met de fiets en indien nodig kunnen mantelzorgers mee. Om alles in goede banen te leiden, zijn er verkeersregelaars aanwezig.

Tip: in de ijshal kan het warm zijn. Houd daar rekening mee door iets luchtigs aan te trekken.

Meer informatie
GGD Haaglanden vaccineert doelgroepen op basis van de landelijke vaccinatiestrategie. Op www.coronavaccinatie.nl(externe link) staat een tijdlijn welke doelgroep wanneer aan de beurt is voor een vaccinatie. Ook vindt men daar algemene informatie. Voor vragen over de coronavaccinaties of het coronavirus is het landelijke nummer 0800-1351 (dagelijks van 8.00-20.00 uur) beschikbaar.