Silverdome – “De icegames; zeker een aanrader!”

Een teamuitje organiseren voor al je collega’s; wat ga je dan doen? Je wilt een keer wat anders, iets dat bijdraagt aan de teambuilding en iets dat niet standaard is. Het is ieder jaar weer een uitdaging om iets leuks te organiseren. Dit jaar ging Karin Kors met haar collega’s naar Silverdome in Zoetermeer. En achteraf kunnen ze met 100 procent zekerheid zeggen: het was alles behalve een standaard uitje!

“Met twaalf collega’s brachten we een bezoekje aan Silverdome. We hadden van te voren het arrangement icegames gereserveerd. Dat leek ons wel wat. Zonder te weten wat ons precies te wachten stond, betraden we het ijs…

Let the game begin!

Bij binnenkomst werden we in twee teams verdeeld die met elkaar de strijd aan moesten gaan. Hoewel meedoen belangrijk is dan winnen, kwam toch in beide teams de winnaarsmentaliteit naar boven. Samen met je team moest je een parcours afleggen op het ijs. Het parcours bestond uit zes spellen, waarmee je punten kon verdienen. En die spellen waren onwijs leuk en goed voor de teambuilding!

“Het was onwijs leuk en goed voor de teambuilding!”

Skelteren, maar dan net even anders

Eén van de spellen was het verzamelen van kledingstukken. Maar natuurlijk zat er een addertje onder het gras. Om het moeilijker te maken, moest je jezelf vervoeren op een skelter. Echt hilarisch! Na het vinden van de kledingstukken, kregen we één minuut om deze aan te trekken én om samen ervoor zorgen dat we de origineelste outfit hadden. Hiervoor kreeg je namelijk extra punten. De tijdsdruk zorgde ervoor dat er veel en goed werd samengewerkt, dat maakte het extra leuk. Gelukkig hebben we de foto nog!

“Echt hilarisch!”
“Gelukkig hebben we de foto nog!”

Sleetje rijden of sleetje prikken?

Een ander spel was priksleeën. Daarbij kwam echt een stukje jeugdsentiment naar boven. Maar sleeën op het ijs én jezelf vervoeren met prikstokken? Dat vraagt toch echt om een stukje behendigheid. Het was superleuk! Vooral het maken van rondjes en bochten was erg grappig. Elkaar helpen op afstand is zo makkelijk nog niet! En tja, het andere team keek graag toe hoe jij je op het ijs begaf…

Bowlen of toch curling?

Een ander spel waar we nog steeds over napraten is het bowlen. Of was het nou toch curling? We weten eigenlijk niet precies wat het was, maar wat we wel weten is dat het een onvergetelijk uitje was!

Kortom: de icegames zijn heel divers, goed voor de teambuilding en vormen vooral een uitstekende basis voor een hoop gezelligheid! Andere spellen die nog voorbij kwamen waren onder andere levend sjoelen en reuzeblikgooien. Na afloop hebben we lekker nagepraat onder het genot van een lekker hapje en drankje.

We kunnen niet anders zeggen, dan dat we een ontzettend leuke dag hebben gehad en vooral heel veel hebben gelachen. Iedereen was enorm positief over dit uitje. We raden het anderen dan ook zeker aan!”

Ice games reserveren?

Wil je ook met vrienden, familie of collega’s een leuke dag beleven door het spelen van de leukste wintergames in SilverDome? Aarzel dan niet langer en reserveer online of bel met 079-3305000.

Reserveer hier jullie eigen Ice Games