SilverDome draagt bij aan Voedselbank actie

Dit jaar is SilverDome wéér van plan om er een gezellig en winters spektakel van te maken. Voor de kleintjes is er vanaf 26 december iedere dag ijspret met diverse doorlopende activiteiten, zoals de Oliebollen Stempeltocht, Meet & Greets met Rico en de Raad Het Woord Speurtocht. Maar ook voor een bedrijf/vriendenuitje zorgen de Icegames voor veel plezier. Al met al brengt de zilverkleurige koepel jong en oud in de kerstsfeer.

Helaas zijn er vele andere gezinnen die geen optimale kerstsfeer kunnen ervaren. Om hen in een winters zonnetje te zetten is er door stichting Floravontuur Promotie Zoetermeer in samenwerking met de voedselbank Zoetermeer, een speciale kerstactie opgezet. SilverDome draagt hier graag haar steentje aan bij en geeft vijftig schaatsarrangementen weg aan de Voedselbank. De door de Voedselbank geselecteerde gezinnen mogen komende week schaatsen en vervolgens genieten van een uitgebreid buffet. Verzorgd door niemand minder dan de directeur van SilverDome, dhr. Valkenburg die de keuken induikt als chef-kok.

SilverDome vindt het belangrijk om aandacht te creëren voor mensen die afhankelijk zijn van de voedselbank en vooral tijdens de Kerst moeilijk kunnen rondkomen, hen een helpende hand uit te reiken. Iedereen kan helpen om deze huishoudens in Zoetermeer een extra mooi kerstpakket voor de feestdagen te bezorgen door een voedselpakket te doneren. Met behulp van supermarkt Plus en Stichting Floravontuur Promotie Zoetermeerstaat elke €50,- voor een volledig gevuld voedselpakket. Met € 10.000,- kunnen zij 200 gezinnen blij maken.

 

Van links naar rechts: L. van der Windt (SilverDome), S. Boelhouwer (SilverDome), R. Mons (Voedselbank Zoetermeer) tijdens de Borrel van Floravontuur