Vanaf 23 augustus weer elke woensdagmiddag van 13.15 – 15.15 uur vrij-schaatsen!

Thema's: Rico´s Vakantie IJspret

Thema's: Rico´s Vakantie IJspret

Pagina delen:

Kom en vier de herfstvakantie op een unieke en feestelijke manier bij Silverdome! Van 16 oktober tot en met 20 oktober 2023, tussen 10.30 en 15.30 uur, verwelkomen we je voor een onvergetelijke tijd op het ijs met Rico, onze vrolijke pinguïn mascotte.

Stap op het ijs en geniet van de betoverende sfeer terwijl de schaatsbaan wordt verlicht met kleurrijke discolampen. Maak herinneringen met vrienden en familie terwijl je gezellig samen schaatst.

Spelletjes op het ijs
Maar dat is nog niet alles! We bieden ook leuke ijsactiviteiten aan, waaronder een spannend limbo dansspel en nog veel meer verrassingen. Rico zorgt ervoor dat er nooit een saai moment is op het ijs!

Kom tussendoor lekker opwarmen in onze Sportsbar Hotwings. Waar je kan genieten van heerlijke maaltijden en warme drankjes. Of probeer ons speciale Rico menu voor slechts €5,00, inclusief een smakelijke hotdog, knapperige friet en een verfrissende limonade.

Entreetickets 
En er is meer goed nieuws! We hebben speciale entree tickets voor jou. Kies voor onze combi-deal van slechts €11,00, inclusief het entreeticket en de schaatshuur. En voor gezinnen hebben we een geweldige aanbieding: koop 4 tickets voor de prijs van 3!

Mis Rico’s Herfstvakantie IJspret niet bij Silverdome. Het belooft een onvergetelijke vakantie-ervaring te worden voor jong en oud. We zien je graag op het ijs!

Klik hier om je tickets te reserveren en bereid je voor op een geweldige herfstvakantie bij Silverdome!

Neem contact met ons op

Wij staan klaar om jullie te helpen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag aan het juiste antwoord

Parkeren is geen probleem bij SilverDome Zoetermeer. Ons gratis parkeerterrein biedt plaats aan ruim 700 auto’s. Op een paar minuten loopafstand kun je ook terecht om te parkeren.

Op loopafstand van het SilverDome kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer. Randstadrail Halte van Tuylpark is het dichtstbijzijnde station. Kijk voor dienstregelingen en voor een vervoersadvies op de websites van de Nederlandse Spoorwegen: www.ns.nl en de algemene openbaar vervoer site: www.9292ov.nl.

Voor verloren voorwerpen kun je op werkdagen met onze receptie bellen: 079-330 50 00. Je kunt ook een email sturen: info@silverdome.nl waarna je eventueel kan worden doorverwezen naar de organisator van het evenement

Indien je in een rolstoel komt, kunt je zonder problemen naar de arena vanuit de hoofdentree. Zowel de hoofdentree als de zaal zijn gelegen op de begane grond. Er is op de begane grond een invalidentoilet beschikbaar. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties