Racoon 16 mei in SilverDome [UITVERKOCHT]

Update 12 mei 2015: Vervroegde Opening Zaal
Wij streven er naar om de zaal om 18:30 uur te openen. Grandcafe ilili en Sportsbar Hotwings zijn gesloten, maar in de zaal zijn voldoende mogelijkheden om te eten.

Update 11 mei 2015: Belangrijke Parkeerinformatie
U kunt rondom de SilverDome gratis parkeren voor het concert van Racoon. Echter in verband met de Voorjaarskermis is niet het gehele parkeerterrein beschikbaar. U wordt doorverwezen naar de volgende parkeergelegenheden (op loopafstand van de SilverDome):

  • Noordkant Silverdome
  • Voormalig P-terrein DSO
  • P-terrein Dutch Water Dreams
  • P-terrein in de bocht naar zwembad ’t Keerpunt
  • Grote P-terrein 50% ivm caravans Kermis
  • P-terrein bij sportvelden van Tuyllpark

Eventuele uitwijkmogelijkheden:

  • Wiltonstraat, Storkstraat
  • Wattstraat e.o.
  • Edisonstraat

Update 11 mei 2015: Matt Simons als special guest in voorprogramma van Racoon!
Matt Simons is de Special Guest in het voorprogramma van Racoon. Matt Simons is een Amerikaanse singer-songwriter die in Nederland bekend werd met het nummer ‘With you’

Deuren open: 18:30 +/-
Voorprogramma: 20:00
Einde concert: 23:00

Update 9 mei 2015:  Kaarten voor het concert van Racoon op 16 mei zijn Uitverkocht!

Bericht 14 november 2014: Racoon 16 mei in SilverDome met ‘All In Good Time Tour’
Op 13 februari komt Racoon na een periode van relatieve stilte uit met haar gloednieuwe album ‘All In Good Time’. Vanaf maart trekt de band met een gelijknamige tour door Nederland. Dit werd in het tv-programma De Wereld Draait Door bekendgemaakt, waar de band ook ‘Brick By Brick’, de eerste single van deze nieuwe plaat, ten gehore bracht. De voorverkoop van de concerten en het album is direct gestart via www.racoon.nl.

Racoon laat zich door niets of niemand opjagen als ze bezig is met een nieuwe plaat. “Het komt zoals het komt”, zegt zanger Bart van der Weide: “All in good time”.

Het nieuwe album, de opvolger van ‘Liverpool Rain’ uit 2011 en alweer het zesde studio-album van de Zeeuwse formatie, werd onder andere opgenomen in de Abbey Road Studio, opnieuw met producer Wouter van Belle.“Er zitten allerlei extra lagen in deze nummers, maar het blijft integer en Racoon. We zien het als een volgende stap op weg naar het perfecte popliedje.”, aldus Bart van der Weide.

In maart start de ‘All In Good Time Tour’. Het is de grootste tour tot nu toe in de carrière van de Zeeuwse band. Onder meer de Heineken Music Hall Amsterdam, Klokgebouw Eindhoven, Martiniplaza Groningen en SilverDome worden aangedaan. Bart van der Weide: “We zijn super trots op de nieuwe liedjes en we hebben dan ook heel veel zin om ze daar voor het eerst live te gaan spelen en delen met onze fans. We gaan alles uit de kast halen om er bijzondere avonden van te maken!”

Racoon werd de afgelopen jaren bekroond met een Edison, acht 3FM Awards en de Popprijs in 2012. Ze speelden op alle grote festivals en scoorden in hun carrière al ettelijke hits zoals ‘Love You More’ en ‘No Mercy’ en meer recent nog ‘Oceaan’ en ‘Shoes Of Lightning’. Dat laatste nummer, waarmee Racoon vorig jaar de Serious Request campagne van 3FM ondersteunde, zal ook op het nieuwe album terug te vinden zijn.